banner388

Deniz Seki tahliye oldu

Ünlü sanatçı Deniz Seki bugün tahliye oldu, hayranları yalnız bırakmadı.

Deniz Seki tahliye oldu

Ünlü sanatçı Deniz Seki bugün tahliye oldu, hayranları yalnız bırakmadı.

05 Haziran 2017 Pazartesi 16:54
Deniz Seki tahliye oldu

2014 yılından itibaren tutuklu bulunan sanatçı Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden bugün 15.30 sıralarında tahliye oldu.

Bugün tahliye olacağını öğrenen hayranları Seki'yi cezaevi çıkışında yalnız bırakmadı, karşılamak çin toplanan kalabalığa basın mensupları eşlik etti. Cezaevi kapısından çıkarken basın mensupları arasında adeta izdiham yaşanırken fotoğraf ve röportaj alabilmek için adeta yarışıldı.

Çıkışta beyaz güvercin uçuran Deniz Seki, ilk açıklamasında "Allah'ıma şükürler olsun. Beni burada bekleyen çok sayıda sevenim var. Sabahtan beri buradasınız. Teşekkürler. Benim sesim oldunuz. Dimdik ayakta durmamı sağladınız. Sizleri çok özledim. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım" dedi. Sonrasında ise sevilen sanatçı kendisini bekleyen minibüse binerek cezaevinden ayrıldı.

Son Güncelleme: 05.06.2017 16:56
Anahtar Kelimeler:
TahliyeDeniz Seki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.