banner388

Deniz Seki: Aşk değil kazaydı!

Yaklaşık 3 yıl kaldığı cezaevinden tahliye olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı.

Deniz Seki: Aşk değil kazaydı!

Yaklaşık 3 yıl kaldığı cezaevinden tahliye olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı.

15 Haziran 2017 Perşembe 19:37
Deniz Seki: Aşk değil kazaydı!

Uyuşturucu davasından hüküm giyerek yaklaşık 3 yıl cezaevinde kalan şarkıcı Deniz Seki, tahliye olduktan sonra cezaevinde yaşadıkları ile ilgili bilinmeyenleri Armağan Çağlayan ile yaptığı röportajda anlattı. Seneler önce aşk yaşadığı ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile ilgili ilginç değerlendirmelerde bulundu. 

Röportajın Hüsnü Şenlendirici ile ilgili olan bölümü şöyle:

"AŞK DEĞİL, BİR KAZAYDI"

"Aşk demiyorum ben ona. Hüsnü (Şenlendirici) bir kazaydı. Yol kazası. Evet hayat bir yolsa, yol kazası. Yoğun bakımdaydım. Çıktım diyelim..."

''ORADA KENDİNİ KEŞFEDİYORSUN''

"Topraksız Zincirlikuyu orası. Kocaman bir havuzun içine atılmış susuz balıklar gibiyiz. Gökyüzüne bakıyoruz böyle. Gökyüzü dikdörtgen. Boyuna on adım, enine on adım bir avlu var. 8 metrekare bir oda var. Orası yaşam alanın. Hiç kolay şeyler değil bunlar. Sevdiklerinden ayrısın ama hayata nasıl baktığın da önemli. Kendi iç dünyana yolculuk yapıyorsun. Kendini keşfediyorsun."

''BETERİN BETERİ VAR'' 

"Hayatta çok ağır hikayeleri olan kadınlar tanıdım. Çok trajik, çok dramatik. Şükrediyorsun. Beterin beteri var diyorsun. Biri almış müebbet hapis, diğeri almış ağırlaştırılmış. Müebbet alan, ağırlaştırılmışın karşısında çok şükür Allah'ıma diyor."

"Kader diye bir şey varsa keder diye de bir şey var. Ben kaderimin içindeki kederi yaşadım. Yaşandı bitti. Geriye dönüp bakmıyorum. Geçmiş, dikiz aynamda ama ben önüme bakıyorum. Yaşandı ve bitti."

Son Güncelleme: 16.06.2017 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.