banner388
banner390
banner410
banner408

Caner Erkin, Eski Eşine Fena Patladı

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay hakkında açtı ağzını yumdu gözünü...

banner269

Caner Erkin, Eski Eşine Fena Patladı

Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay hakkında açtı ağzını yumdu gözünü...

26 Ocak 2017 Perşembe 11:26
Caner Erkin, Eski Eşine Fena Patladı

Yeni yılın ilk günlerinde sevgilisi Şükran Ovalı ile dünya evine giren futbolcu Caner Erkin, evet dedikten kısa bir süre sonra icra şokuyla sarsılmıştı. Eski eşi Asena Atalay tarafından birikmiş nafakalarını ödemediği gerekçesiyle icraya verilen Erkin, bu borçları kısa bir süre sonra ödedi ancak başarılı futbolcu bu defa da başka bir icra takibiyle karşılaştı. Asena Atalay bu defa da oğlu Çınar’ın masraflarını ödemediği gerekçesiyle eski eşini dava ediyordu. Bunu öğrenen Caner Erkin sosyal medya hesabından oğluyla birlikte çekilmiş bir karesini koyarak yanına zehir zemberek açıklamaların bulunduğu bir metin paylaştı. İşte Caner Erkin’in o satırları:

Beşiktaşlı yıldız oyuncu Caner Erkin, eski eşi Asen Atalay'ın çocuğunun masraflarını karşılamadığı iddiasıyla icra takibi başlatması üzerine sosyal medya hesabı üzerinden zehir zemberek açıklamalrda bulundu. İşte Erkin'in o açıklaması: “Bugün basından Asena Atalay’ın hakkımda oğlum Çınar’ın masraflarını ödemediğim gerekçesiyle icra takibi yaptığını öğrendim. Bu tamamen yalandır. Öncelikle her zaman olduğu gibi bundan sonra da oğlumun giderlerini sorumluluk bilincinde olan bir baba olarak sonuna kadar karşılayacağımın bilinmesini isterim. Öte yandan şu gerçeklerin de bilinmesini istiyorum. Bu güne kadar susmamın tek sebebi oğlumdu. Sizin de bildiğiniz üzere evlilik birliği sürecinde 3. kişilerle birlikte olan Asena Atalay’a karşı boşanma aşamasında hiç bir hukuki hakkımı kullanmadım. Maneviyatımı oğlumun zarar görmemesi için hiçe saydım. Hatta sahip olduğum her şeyi kendisine ve ailesine vererek tamamen kurtulmayı amaçladım. Ama gördüm ki benim oğlumu zedelememek adına yaptığım ne varsa, üzerini örttüklerim ne varsa onları ortaya çıkarmak için elinden gelen yapan bir şahıs ve aileyle karşı karşıyayım. Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip. Ben oğlumun sağlıklı bir ortamda ve ailede, benimle birlikte büyümesi için her türlü çabayı göstereceğimi ve yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek istiyorum. Her şeye sıfırdan başladığım ve mutlu olduğum şu günlerde buna gölge düşürme çabasının takdirini de sizlere bırakıyorum.”

Asena Atalay Bakın Neler İstedi

1-Çocuğun sağlık harcamaları- 12 bin TL
2- Çocuğun eğitim giderleri 60 bin TL
3- Çocuğun bakıcı masrafları 42 bin TL
4- Çocuğun ulaşım masrafları 36 bin TL
5- Çocuğun giyim masrafları 12 bin TL
6-Çocuğun gıda masrafları 36 bin TL
7- Çocuğun müzik eğitimi 24 bin TL
8- Çocuğun spor masrafları 15 bin TL
9- Çocuğun tatil masrafları (Kayak) 45 bin TL
10 – Çocuğun barınma giderleri 32 bin 338 TL
11- Çocuğun barınma masrafı (Kira) 89 bin 100 TL
12- Çocuğun barınma masrafları (Aidat) 21 bin TL
Anahtar Kelimeler:
Caner ErkinAsena Atalay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.