banner388

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Boşanıyor

2014 yılında evlenen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti boşanıyor.

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Boşanıyor

2014 yılında evlenen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti boşanıyor.

04 Ocak 2017 Çarşamba 13:27
Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Boşanıyor

2014 yılında evlenen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti boşanmak üzere avukatlarına vekalet verdi. 'Küçük Ağa' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ikili, geçtiğimiz yıl 'Deliormanlı' adlı sinema filminde başrolü paylaşmıştı. İkili, birlikte rol aldıkları “Deliormanlı” filminin çekimleri sırasında da boşanma kararı almış, ancak projeye gölge düşürmemek amacıyla resmi işlemleri başlatma konusunda acele etmemişti. O dönem evlerini ayıran çiftin arasındaki buzlar zamanla eridi. Ancak yaşanan tatsızlık yaz aylarında bir kez daha su yüzüne çıktı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre; evliliğin bitmesine ihanet sebep oldu. Sarp'ın genç bir kızla aşk yaşaması son olarak da Kadıköy'de bir rock barda o kızla görülmesi ipleri kopardı. Birce Akalay, boşanma kararı verdikten sonra Facebook'a "ihanet, yalan, bencillik, kırgınlık, yalnızlık" başlıklı bir yazı koydu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.