banner388

Avşar'ın paylaşımı olay yarattı

Ünlü şarkıcının İnstagram pozu sosyal medya gündemine damga vurdu.

Avşar'ın paylaşımı olay yarattı

Ünlü şarkıcının İnstagram pozu sosyal medya gündemine damga vurdu.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 20:59
Avşar'ın paylaşımı olay yarattı

Avşar Kızı'nın sosya medyada İnstagram hesabından paylaştığı kare geç kızlara taş çıkarttı. Avşar'ın son paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Hülya Avşar İnstagram hesabından çok iddialı bir fotoğraf paylaştı. 54 yaşındaki güzel şarkıcının bu fotoğrafı 30 binden fazla takipçi tarafından beğenildi.

HÜLYA AVŞAR KİMDİR?

1963'te, BalıkesirEdremit'te, Celal ve Emral Avşar'ın ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Avşar, Ankara Cumhuriyet Lisesi'nden mezun oldu. Orta öğrenimini tamamlamasının ardından okumaya devam etmeyen ve 1979’da Mehmet Tecirliadlı bir mühendislik ögrencisiyle evlenen, ancak evliliği kısa süren Avşar, henüz 16 yaşındayken hamile olmasına rağmen ayrılık kararı aldı. Anne tarafındanBalıkesir'li olan Hülya Avşar'ın baba tarafı Ardahan/Hasköy'lüdür.

Kaynak:Hürriyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.