banner388

Aleyna Tilki İçin Bakanlıklar Devrede

16 yaşında alkollü mekanlarda sahneye çıkan Aleyna Tilki için bakanlıklar hareket geçti.

Aleyna Tilki İçin Bakanlıklar Devrede

16 yaşında alkollü mekanlarda sahneye çıkan Aleyna Tilki için bakanlıklar hareket geçti.

20 Ekim 2016 Perşembe 13:30
Aleyna Tilki İçin Bakanlıklar Devrede

Emrah Karaduman ile beraber yaptıkları 'Cevapsız çınlama' adlı parçayla listeleri alt üst eden 16 yaşındaki lise öğrencisi Aleyna Tilki'nin, alkollü mekanlarda sahneye çıkması gündemden düşmüyor. 18 yaşından küçük birinin alkollü mekanlarda çalışmasının çocuk istismarı suçuna girdiği haberleri üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, Aleyna Tilki'nin ailesiyle görüştü ve kanunlara göre ailesinin izni olsa dahi reşit olmayan bir çocuğun alkollü mekanlarda çalışmasının mümkün olamadığı, bunun çocuk istismarı suçuna gireceği uyarısında bulunuldu.

Aleyna Tilki'nin ailesine, kızlarının sahneye çıkmasından vazgeçmesi gerektiği ve bunun 'çocuğun yüksek yararı' için önemli olduğu söylenirken,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı da 18 yaş altındaki çocukları çalıştıran alkollü mekanları incelemeye aldı.

Çocukların gece çalıştırılması kanunen yasak, bu konuda genç şarkıcı ise "Yanımda annem babam olmadan sahneye çıkmıyorum" diye bir açıklama yapmıştı.

 

Son Güncelleme: 20.10.2016 13:45
Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.