banner388

Samsunspor tarihinin en karaktersiz şereften yoksun futbolcu ve yönetim kadrosuyla ihanete uğramıştır. Bu ihaneti kulübümüze yaşatanların vicdanları rahat mı?

1.5 milyona yakın nüfusuyla Karadeniz’in göz bebeği Samsun’umuzun halkının mutsuz ve boynu büküktür.

Ruh yok, İştah yok arzu yok neresinden bakarsak bakalım rezil rüsva olmaya devam ediyoruz. Bu takımı sabote eden başta Ercan, Furkan ve Göksu derhal takımı terk edip bavullarını toplayıp gitsinler. O kutsal formayı bir daha giymemelerini rica ediyorum.

Gayesi olmayan hayali olmayan, hayal kuramayanın başarılı olma şansı olamaz ve bu şekilde de olamayacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2017-12-05 22:33:36

Son cümlene tamamen katılıyorum, tebrik ediyorum. Bu sözün hayattaki her şey için geçerli. Ama şunu herkes bilmeli ki kayda değer bir ekonomisi olmayan bir şehirin takımı toplama parayla bir yere gidemez. Siyasiler bu şehire yatırım çekemediler. 3-5 iş adamına el açmak , aynı adamlardan para istemekle yürümez bu işler.