banner388
banner390
banner410

Takımda hoca yok,
Topçuda ruh yok
AMA 
Kulübün menajeri de var parası da….
3 bilinmeyenli bir denklem gibi. Hoca yoksa yenisi neden bulunmadı; yönetimin iyi bir hoca bulmak için zamana ihtiyaç var, ince eleyip sık dokuyoruz söylemlerine artık zerre kadar inanmıyorum. Sanırım içerde ki kaostan dolayı hiçbir hoca buraya gelmek istemiyor.
İlk 45 baskılı başladık ama topçular takım olma yerine bireysel ve doğaçlama futbolu seçtiğinden, ne oynanan oyunu,  ne de  topçuların  ne yapmak istediklerini anlayamadık. Koskoca ilk yarı sağ kanatta kim var diye merak ettik. Orası öyle bomboş kaldı ki, rakip utanmazsa sol bekini oradan çekip başka bir mevkiye koyacaktı. 
İkinci 45 e,  Ahmethan  Oğuz değişikliğini yapanları anladık ki, cep tel.den başka bir maç izliyorlar. Formsuz, isteksiz, saha içinde yürüyen bir Gökhan ALSAN varken, ilk 45 de yanlış yerde oynatılan Oğuz’un  çıkması ilginçti. 2.yarı sağ kanata geçen Guıdo bu bölgeye hareketlilik verdi..Ama bu  seferde sol kanat Allaha emanet oldu.. Sağ kanattan gelen ortaya şık bir kafayla gol atan Bahattin’in 74 de oyundan alınmasına bu sefer taraftar da tepki gösterdi. 76 da rakibin penaltı atışıyla durumu eşitlemesi  taraftarı ve bizi hiç şaşırtmadı.. Gol yemek kaçınılmazdı ve oldu. ( 1 – 1 )
Gökhan Meral,  Ferhat( 80 de çıktı) bu topçulara kenar yönetim nasıl dayandı anlamış değilim. Allahtan ki, Kubilay’ın sol ayağı bizi 90 da ipten aldı.. ( 2 – 1 )
Rakip takımın kulübesinde teknik heyet vardı da, bizim kulübede ki hocayı gören oldu mu acaba??

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-11-12 21:28:47

Yücel hoca ekmek yediği kapıya ihanet etmiştir o kadar. Gelişiyle Ercan kulübeden çıktı takımdaki abi makamı boşaltıldı oyuncular takım içinde mevcut olmayan abilik makamını kulübeye bakınca görüyordu, kadronun takım olmayışının en büyük sebebi herkes kendi transfer ettiği oyuncuyu oynatmak isteyince uyumsuzlar mangasını izlemek zorunda kalan taraftar ver yansın İsmail Uyanık'a tepki gösterdi hatta 80.000 TL maaş aldığını bile söyleyecek kadar bilgisizler çıktı meydana. Gerçeklerin ortaya çıktığı basın toplantısı düzenleyen İsmail Uyanık Samsunspor'u bıraktı, daha iyi yöneteceğini söyleyenlere. İnşAllah sonumuz hayırlı olur.