banner388

Tiyatro oyuncusu sahnede saldırıya uğradı

Tokat'ta yapılan bir tiyatro oyununda sanatçı sahnede saldırıya uğradı.

Tiyatro oyuncusu sahnede saldırıya uğradı

Tokat'ta yapılan bir tiyatro oyununda sanatçı sahnede saldırıya uğradı.

14 Aralık 2017 Perşembe 12:02
Tiyatro oyuncusu sahnede saldırıya uğradı

Samsun haber - Ankara'dan Tokat'a giderek Kültür Sarayı'nda Kanlı Nigar oyununu sahneleyen tiyatro ekibi şoka uğradı. Sanatçı A.S.Y. ikinci perde başlamadan önce konuşma yaparak seyircileri selamlayıp kulise yöneldi. Bu sırada sahne arkasından çıkan organizatör firma çalışanlarından olduğu öğrenilen S.Ş. tiyatro oyuncusuna kafa attı.

Aldığı kafa darbesiyle yere yığılan A.S.Y.'ye kendisine saldırmaya devam ede S.Ş.'ye direnmeye çalıştı. Sahne arkadaşları ve seyirciler sahneye çıkarak kavgayı ayırdı. 

Tiyatro oyununda yaşanan olaya seyirciler tepki gösterirken A.S.Y. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. A.S.Y. tedavisinin ardından Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Olayda her iki tarafından şikayetçi olduğu öğrenilirken kavganın alacak verecek yüzünden çıktığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN ÇETİN 2017-12-14 12:25:12

Kanlı Nigar mı..??? eli sene öncesi geçmişimizi kötüleyen bir oyun olarak hatırlıyorum..nesilleri bozmak için yapılan menfi kültür çalışmalar ürünü olarak hafızamızda kalmış bir oyun...hem de Tokat'ta bu oyun sergilenmekte...Plevne kahramanı GAZİ OSMAN PAŞA ile ilgili onlarca oyun sergilenmesi gerek Tokat'ta...bu oyunun ne işi var...tokat gibi yerde kanlı nilgar...çok düşündürücü..

Avatar
Cemal 2017-12-14 15:30:33

Alacak verecek tahsil yeri sahne midir?

Misafir Avatar
Sorgulamak 2017-12-14 15:37:12 @Cemal

Cemal abi haklı ayıptır beyler

Beğenmedim! (0)