banner388
banner390
banner410
banner408

Öğretmenlerden Müzik Şöleni

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde öğretmen ve idarecilerden oluşan koro, dinleyenlere müzik şöleni yaşattı.

banner269

Öğretmenlerden Müzik Şöleni

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde öğretmen ve idarecilerden oluşan koro, dinleyenlere müzik şöleni yaşattı.

18 Ocak 2023 Çarşamba 21:01
Öğretmenlerden Müzik Şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkıları Söyleriz Projesi" çerçevesinde Tekkeköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kurulan koro, düzenlenen konserde müzikseverlerle buluştu. Tekkeköy Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen programda Ayşe Tütüncü'nün şefliğinde öğretmen ve idarecilerden oluşan koro Türk müziğinin birbirinden güzel şarkıları ile kulakların pasını sildi.

Tekkeköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Güngör, “Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün tüm ülke çapındaki tüm Halk Eğitim Merkezlerinde yürüttüğü 'Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkıları Söyleriz' adlı projesi çerçevesinde düzenlediğimiz Türk müziği gecemize hepiniz hoş geldiniz” diyerek dinleyenleri selamladı.

Programa Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Tekkeköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, Tekkeköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Cengiz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İha

Anahtar Kelimeler:
MüzikTekkeköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem kavaklı 2023-01-18 22:30:13

Eğitim daha iyi olacak samsun da ancak yöneticiler hep koltuk sevdasında, işi ehline bir türlü veremedik, bi soralım atakum da ne eksik başarı için, hiç, sadece iyi yönetilemiyor, il mem de aynı, üzülüyor insan

Avatar
ÇETİN 2023-01-19 09:59:04

Denetimini yaptığınız özel okullar ile dersanelerde görev yapan öğretmenlere kaç TL. veriliyor..????? bir incelesenize ...ey yetkililer.... öğretmenlere verilen asgari ücret altında verilen ücretleri göreceksiniz.......