banner388

Nevşin Mengü Bavul Dergisi'nde yazacak

Nevşin Mengü'nün yeni adresi belli oldu. Mengü artık Bavul Dergisi'nde yazacak.

Nevşin Mengü Bavul Dergisi'nde yazacak

Nevşin Mengü'nün yeni adresi belli oldu. Mengü artık Bavul Dergisi'nde yazacak.

24 Haziran 2017 Cumartesi 01:17
Nevşin Mengü Bavul Dergisi'nde yazacak

Bavul Dergisi, CNN Türk yönetiminin ekranlardan çektiği Nevşin Mengü'nün temmuz ayından itibaren her ay dergide yazacağını duyurdu.

Nevşin Mengü'nün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmeyle ilgili olarak, “Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü” ifadesi nedeniyle CNN Türk yönetimi Mengü'yü yayına çıkarmama kararı almıştı. Daha sonra Mengü'nün CNN Türk'de çalışmaya devam edeceği fakat ana haber bültenlerine çıkmayacağı bilgisi yayılmıştı.

Bavul Dergisi, sosyal medya adreslerinden Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Mengü'nün her ay yazılarını yayımlayacaklarını duyurdu.

Nevşin Mengü

Nevşin Mengü 1982 yılında Ankara'da doğdu. Klasik Ankara çocuğu tabirine uyan eğitimini; TED Ankara Koleji'nin ardından Bilkent Siyaset Bilimi Bölümü'nde tamamladı. Ankara çizgisini Galatasaray Üniversitesi ile kırdı. Masterını 'Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler' dalında yaptı.

Kaynak:Sözcü

Son Güncelleme: 24.06.2017 01:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.