banner388

Astrolog Kübra Tozlu'dan 27 Eylül-3 Ekim haftalık burç yorumları

Bir çok yerden duyulduğu gibi evet retro zamanlarındayız. Zorlanmalar, geçikmeler, yanlış anlaşılmalar yaşayabiliriz. Fazla takıltılı olabilir ve kendi kendimizi huzursuz edebiliriz. Eski sevgili-partner geri dönebilir. Küsler barışabilir. Kıskançlığımız artabilir. Gizli olan her durum ortaya  çıkabilir. Zaman zaman enerjimiz düşebilir. İyice okumadan, anlamadan bir şey imzalamamak  daha iyi olabilir. Migren ataklarımız tetiklenebilir, ufak tefek kazalar yaşayabiliriz.( çarpma, düşme, kesme gibi) Bazılarımız ameliyat olmak durumunda kalabilir.  

Astrolog Kübra Tozlu'dan 27 Eylül-3 Ekim haftalık burç yorumları

Bir çok yerden duyulduğu gibi evet retro zamanlarındayız. Zorlanmalar, geçikmeler, yanlış anlaşılmalar yaşayabiliriz. Fazla takıltılı olabilir ve kendi kendimizi huzursuz edebiliriz. Eski sevgili-partner geri dönebilir. Küsler barışabilir. Kıskançlığımız artabilir. Gizli olan her durum ortaya  çıkabilir. Zaman zaman enerjimiz düşebilir. İyice okumadan, anlamadan bir şey imzalamamak  daha iyi olabilir. Migren ataklarımız tetiklenebilir, ufak tefek kazalar yaşayabiliriz.( çarpma, düşme, kesme gibi) Bazılarımız ameliyat olmak durumunda kalabilir.  

27 Eylül 2021 Pazartesi 12:21
Astrolog Kübra Tozlu'dan 27 Eylül-3 Ekim haftalık burç yorumları

Gökyüzü gündemi bize olasılıkları, olabilecekleri anlatır. Elbette 7/24 bunu hayatımıza odaklayarak yaşayamayız. Fakat ne yaşanabileceğini bilmek demek nasıl yönetebileceğini de bilmek demektir. Retrolar hep olacaktır bunu endişe-korku ile yansıtmak, beklemek çok yanlıştır. Her gökyüzü olayı insanı sadece kendinin bir üst noktasına taşımak içindir. Yaşam döngünüz, sonavlarınız,yaşadıklarınız bir kısır döngü içinde ise orada alınmayan bir ders vardır. Kabullenmediğiniz, görmemek için direndiğiniz her ne ise gördüğünüz, yüzleştiğiniz ve kabullendiğinizde hayatınızında değişmeye başladığını görebilirsiniz.. 

Ve son olarak haftalık burç yorumlarınızı yükselen burcunuzu baz alarak okumanızı öneririm, keyifli okumalar..

Koç ve Yükselen Koç

Yeni tanışmalar, görüşmeler gündeminizde olacak. Evli iseniz veya ilişkiniz var ise eski-kapanmış konular tekrar gündeme gelebilir. Eski alışkanlıklara geri dönme, dönmeyi isteme olabilir. Küs olduklarımızla barışabilir ve eski ilişkilerinizden geri dönüşler olabilir. İş ortamında rekabet, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sağlıkla ilgili iyleşmeler, güzel haberler alabilirsiniz. Sağlam ve kalıcı adımlar  atılabilirsiniz. Finansal olarak bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Şifa çalışmaları bu dönem yapılabilir. Beklentileriniz ve hayat akışı arasında dengesizlikler, çatışmalar yaşanabilir.  İlişkiniz var ise egosal çatışmalar olabilir. 

Boğa ve Yükselen Boğa

İletişimde kopukluklar, kararsızlıklar ve yarım kalan işlerinizi tamamlama gündeminizde olacak. Yöneti olan veya güçlü konumdaki insanlardan destekler görebilirsiniz. Karbonhidrat, şeker, tatlı tüketimine dikkat etmenizde fayda var. Bel ağrıları yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kariyerinizde ilerleyebilir, ön plana çıkabilir bu alanlarda destekler görebilirsiniz. İlişkiniz var ise daha romantik ve güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Kazalara, aksiliklere ve anlaşmazlıklara açık bir zaman dilimi. Bazılarınız ameliyat olabilir. 

İkizler ve Yükselen İkizler

İletişim sorunları ve problemleri, geçmişe gitme, geçmişi konuşma, teknolojik aletlerde sorunlarla uğraşabilirsiniz. İlişkiniz var ise geçmiş problemler tekrar açılabilir, problemler yaşanabilir. Yok ise geçmişten gelen biri-birileri olabilir. Çözdüğünüzü düşündüğünüz konuları tekrar masaya yatırabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlar yapılabilir. Cinsellikle ilgili sorunlar yaşanabilir. Kazalara açık bir dönemde olacaksınız; hız yapmamaya dikkat etmelisiniz. 

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Aile,ev, yuva ve yaşam alanlarınız gündeminizde olacak. Aile’deki geçmiş konular açılabilir. İletişim problemleri yaşanabilir. Hak- haklılık konularına fazla takılabilirsiniz. İlişkiniz var ise yada evli iseniz denge sorunları  yaşamanız olası. Takıntılı olmamaya çalışmalısınız. Evinizde bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Beklenmeyen bir harcama yapılabilir. Yatırım fırsatları doğabilir. Gelecek planları, planlamaları yapabilir ve yeni bir flört hayatınıza girebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Kardeşler ve kuzenler, yakınlarınız ile sorunlar yaşayabilirsiniz. İletişim ve iletişim araçlarında bozulmalar, anlaşmazlıklar olabilir. 

Yakınlarınızla dertleşebilir ve onların sorunlarına çözümler bulabilirsiniz. Eskiler, eski konular tekrar açılabilir. Bakış açınız bazı alanlarda değişiyor ve farkındalık kazanıyor olacaksınız. Finansal olarak bir rahatlama geliyor hayatınıza. Ailenizde olan sağlık sorunları var ise güzel haberler alınabilir. Sizden kaynaklanmasa bile tartışmalar içinde kalabilirsiniz. Konu ve olay her ne olursa olsun iki taraflı değerlendirebilip çok yönlü olabileceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Akışa bırakma, romantizm, finansal konular gündeminizde olacak. Emekleriniz ve emeklerinizin karşılığını alıyormuyum-almıyormuyum ile fazla meşkul olabilirsiniz. Para giriş-çıkışında sorunlar, beklenen paraların gelmemesi canınızı sıkabilir. Neyi ve neleri hak edip, etmediğinizi sorgulayacaksınız. İş ile ilgili güvenilen, güçlü insanlarla iletişime geçebilir, destek görebilirsiniz. Çalışmıyorsanız günlük yaşam alanlarınızı düzenleyebilirsiniz. Var ise ilişkinize uyum ve huzur hakim olacak. Yakınlar, kuzenler, kardeşler ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Hayatınızda biri yok ise yeni biriyle tanışıp güzel zamanlae geçirebilirsiniz. Yakınlarınızın sağlık sorunları çıkabilir, ameliyat olabilirler. Beklenmeyen harcamalar yapmanız söz konusu olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi 

Zaman sizin ön plana çıktığınız çıkabileceğiniz zamanlar. Neyi isteyip-istemediğinize karar veriyor olacaksınız. Geçmişe gitme,eski defterleri açma ve görüşmediğiniz insanlarla görüşebilirsiniz. İçinize dönüp bir çok şeyi değerlendiriyor ve yarım kalan her işi, konuyu tamamlayacaksınız. İlişkiler ve iletişimde sorunlar çıkabilir. Öz güveniniz artıyor. Sağlıkla ilgili güzel haberler alınabilir. Kontrolsüz harcamalar yapılabilir. Fazla hayalperest olup tembellik eğiliminiz artabilir. İkili ilişkilerde problemler, sorunlar ve anlaşılamama hissiyatı yaşayabilirsiniz. Size düşmanlık edilmese bile siz kendinizi buna inandırıp, gereksiz rekabete girebilirsiniz. Bel ağrıları, miğren atakları veya bel sakatlanmalarına karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Akrep ve Yükselen Akrep

Yeni aşklar, ilişkiler gündeminizde olabilir. İlişkiniz var ise romantizm artabilir güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Dış görüşünüzü değiştirebilirsiniz. Çocuğunuz var ise kaliteli zamanlar geçirilebilir. Arkanızdan çevirilen her durumu görüp, farkedeceksiniz. İçinize dönüp  kendinizi keşvedebileceğiniz bir dönem. Size karşı kimin doğru kimin yalan konuştuğunu çok net görebilirsiniz. Kazalara ve yaralanmalara dikkat. İş ve çalışma ortamınızda çıkan problemleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. 

Yay ve Yükselen Yay

İletişimde problemler, kopmalar yaşanabilir. Geçmişe dönme, geçmişi anma  ve eskiyi konuşma isteği duyacaksınız. Görüşmediğiniz arkadaşlarınızla karışalaşabilir, görüşebilirsiniz. Hak ve haklılık konularına çok takılabilirsiniz. Gelecek hedef ve isteklerinizi tekrar değerlendirip değiştirebilirsiniz. Kendi iç huzurunuzu bulmak sizin için önemli olacak. Ev, yuva, gelecek ile ilgili sağlam ve kalıcı kararlar alınabilir. Platonik aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyip yeni düzen oluşturabilirsiniz. Arkadaş be ilişkilerde sorunlar olabilir. Anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ufak kazalara dikkat etmekte fayda var. 

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Odak noktanız ve gündemizde kariyeriniz, toplumdaki yeriniz olacak. Çalışıyorsanız işinizi sevip-sevmediğinizi, bu işte geleceğim var mı, yok mu sorgulamaları yapacaksınız. Yöneticilerinizle, üstlerinizle ve çalışma arkadaşlarınızla iletişimsel sorunlar olabilir. Sağlam adımlar atabilir, emeklerinizin karşılığını alabilir, finansal olarakta bir rahatlama hayatınıza gelebilir. Sosyalliğiniz artıyor olacak. Arkadaş çevreniz yakınlarınızla güzel keyifli  zamanlar geçirebilirsiniz. İlişkiniz var ise keyifli vakitler geçirebilir, küs iseniz barışabilirsiniz. İlişkiniz yok ise yeni biriyle tanışablirsiniz. Çıkabilecek sorunlar ve problemleri büyütmemeye çalışmak sizin hayrınıza olacaktır. 

Kova ve Yükselen Kova

Gelecel hayalleriniz, hedefleriniz gündeminizde olacak. Ticari girişimler yapılabilir. Yıl içinde kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalayabilirsiniz. Evrak ve belgelerinizde sorunlar ve sıkıntılar çıkabilir. Kontrol dışı aksaklıklar olabilir bunları büyütmemek ve farklı alternatiflere yönelmek sağlıklı olacaktır. Kariyer alanında ön plana çıkabilir, taktir toplayabilirsiniz. Finansal bir rahatlama gelebilir. Son dakika krizleri çıkabilir. Araç kazalarına bu dönem biraz daha dikkat etmelisiniz. İletişim araçlarında problemler çıkabilir. 

Balık ve Yükselen Balık 

Geçmişe gitme-konuşma, beklenmeyen veya unutulmuş ödemelerin çıkması ile para çıkışları olabilir. Ailenizde veya sizde sağlıksal sorunlar-konular tekrar gün yüzüne çıkabilir. Çözülmemiş, kapanmış ve eski problemler tekrar gün yüzüne çıkıp konuşulabilir. Hak-haklılık konularına çok takılı kalınabilir. Ne istediğiniz ile hayatın gerçekleriyle yüzleşebilirsiniz. Küçük krizler çıkabilir, çözümü akışa bırakmak olacaktır. İlişkiniz var ise keyifli, güzel zamlar olacak, yok ise yeni biriyle tanışıp romantik zamanlar geçirmek size iyi gelecek. Girişimler için destekleniyor ve kadınlardan da destekler görebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.