banner388
banner390
banner410

Maalesef korktuğumuz başımıza geldi. Balıkesir maçından sonra kimle konuşmuşsam herkes aynı şeyi söyledi; ‘’ kalan beş haftanın en zoru Menemen  maçı.’’ Zor ve önemli bir maç, biz zor ve önemli maçları severmiyiz ; ‘’ HAYIR ‘’… Nedendir bilmem biz böyle stresli ve zor maçlarda hep puan kaybettik. Bu sezonda geçmiş sezonlarda olduğu gibi yüzümüz hiç gülmedi. 

Aslında iyi bir on birle başladık maça ama kenar yönetimin  oyun sistemi ve anlayışı gibi topçu değişiklikleri de acayipti. Rakibin en kötü bölgesi defansı iken, bu defansın başını döndürecek adam olan DjeDje’i  sen defansif oynatıyorsun.  Tuzla ve Balıkesir maçında olduğu gibi bu adamı ofansif olarak 3.bölgede oynatmamanın mantığını halen çözmüş değilim. Hele hele durum 2 – 1 ken  79. dakikada oyuncuyu  dışarı alman tam bir soru işareti.

A.Demir ve bizim kalan dört maça bakıyorum.  Bu hafta Giresun, A.Demirden puan alabilir. Eğer bu gerçekleşirse ligi 2. Olarak bitiririz. Kağıt üzerinde böyle, ama bizim topçu ve teknik ekibe güvenilmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teyfik 2021-04-15 10:23:07

Şu takıma bir bakın süper lige çıktığımızı farzedelim bir tane topçu gösterin bu takımda kalmalı dediğiniz şunu demek istiyorum bu bitikleri buraya getiren hoca degilmi bu takımı çalıştıran o degilmi o zaman bu adam çoktan gitmeliydi yazık koca sene boşa gitti

Avatar
Asc55 2021-04-16 18:21:00

Biz daha kendi maçlarımızı kazanamiyoruz ki