banner388
banner390
banner410

 Dik duracaksın arkadaş dik olacaksın. Daha düne kadar sana el kol hareketi yapan birkaç topçunun o ellerini kollarını kırmaktan (mecazi) söz ederken, şimdi o elleri tutmanın peşindeysen, o topçuları alkışlarsan işte o zaman olmaz kardeşim… Senin bu yaptığın, armalı şanlı çubuklu formayı giyen ve bu yolda şehit olan topçularımıza, Emin abiye, İmparator Celil’e, Kral Serkan’a, Cenk’e, büyük kaptan Ercan’a, Şendoğan abiye, Temel abiye, Dobi’ye, Kenan’a, Rıfat’a, daha sayamayacağım bir çok  topçumuza HAKARETTİR.. Alkışlayacaksan, ARMAYI, ÇUBUKLU FORMAYI, alkışlayacaksın, sana daha düne kadar el kol hareketi yapanları değil….
                 Bir hafta önce tu kaka, bir hafta sonra alkış,,,
Demek ki sorun kimdeymiş?
BAZI TOPÇULARDA !!!!
Ben Ertuğrul hocanın yerinde olsam, bu topçular kim, keşfeder ara transferde yol verirdim. Çünkü aynı topçuların ileriki haftalarda aynı şeyi kendisine yapmayacağı ne malum..
Ben bunu bilir bunu söylerim; Onursuz onursuzdur, kimliksiz kimliksizdir, bunları asla değiştiremezsiniz
               Bazı olaylar yaşandı bu şehirde, tasvip etmediğimiz istifalar, bırakmalar oldu kulüpte, haklı veya haksız. Bunlar bizi pek fazla etkilememeli. Bu şanlı armanın menfaatları doğrultusunda hizmet eden kim varsa bizim baş tacımız olmalı.. Ama balık hafızalı da olmamalı insan. Bazı gerçekleri görmeli bilmeli ve tavrını öyle koymalı.. Daha düne kadar, ‘’Yeni Samsun spor’’ projesini açıklayanlar, beyinlerde algı yaratmak için, kulübün yanına yapılmakta olan köprünün üstüne, ‘’ Yeni SAMSUN SPOR köprüsü ‘’ afişini asıp, bu borç ve hacizlerden kurtulmanın tek yolunun bu proje olduğunu söylemediler mi….
                 Sonra bir adam çıktı…Yanına da efsane başkan UYANIK’I alıp, bu kulüp ve armayı değiştirmem demedi mi. Ve şimdi biz bu adamı eleştirip duruyoruz. Bu şehrin kabul ettiği ve adeta taptığı iki efsane var.. MENTEŞOĞLU ve UYANIK.. Bırakın artık bu sayı üç dört beş olsun da…. 
Unutmadan, bu şehir kişilere değil, ARMAYA  sevdalı…..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-11-18 14:47:40

Sayın Kıvanç Özpıçak, yazının başlığından son noktasına kadar sindire sindire iki kere okudum, Yüreğine, Eline, Kalemine sağlık. O Armanın
anlamını bilmeyenden kıymetini bilmesini beklemek saflık olur. Oyuncu gurubunun
içinde birilerinin adamı,tetikçisi
olanlar varsa Ertuğrul hocanın
keşfetmesi neye yarar gönderemez
çünkü...Taraftara gelince çoğu seyirci,
taraftar değil. Başarı oranında takıma
destek veren kalabalıklar. Şeytanın
avukatlığını yaparsak da SAMSUNSPOR tarihinde sağdan say iki, soldan say iki tane Efsanesi var bir üçüncüsü neden olmasın? Bence menajerlere dikkatli bakmak lazım kim kimin tarafında ilk genel menajeri neden gönderdik ercan kulübeden neden çıkartıldı Aztopal kimin önerisi bunları öğrendiğimiz gün sorunların kaynağını da öğreneceğiz İnşAllah...

Avatar
Ersin Demirci 2019-11-21 20:35:11

Kalemine sağlık kardeşim