banner388

Kimi çocuğundan şikayetçi,  kimi ailesinden. Herkesin bir derdi var kendisine ağır gelen. Herkes şikayetçi  yaşantısından, herkes üzgün. Kimse mutlu değil.           

Peki ne oldu dünyaya?                                                                                             

Neden bu kadar mutsuz oldu insanlar? Neden içinden çıkılmaz dertlerle doldu? Neyi başaramadık da bu kadar üzgün, kırgın insanlar olduk.                                                          

Daha dün çocuk değil miydik hepimiz?                                                                               

Minicik sevgi yumakları meraklı gözlerle dünyayı keşfeden.

Tertemiz çocuklar değil miydik, günahsız, yalansız oyun dolu. Kim öğretti bize hayal kurmayı, hayallerin peşinden koşmayı? Hayaller mi kirletti yoksa minicik yüreklerimizi? Bildiklerimizi kimden öğrendik biz? Bizi büyüten, yetiştiren büyüklerimiz mi öğretti hayatı?                                                                              

Eğer öyleyse neden şikayetçiler, neden memnun değiller? Çizgi filmler mi suçlu yoksa? Onlar mı kandırdı bizi? Evet bence de çizgi filmler suçlu. Hiçbirisi temiz değil. Hepsi birbirinden  iğrenç, hepsi tuzak dolu. Çocuklarımızı koruduğumuz, kolladığımız, uzak tutmaya çalıştığımız ne varsa, bu iğrenç çizgi filmler onlarla dolu. Gözümüzden sakındığımız çocuklarımızı dışarı çıkarmıyoruz, sokağa salmıyoruz evde yanımızda güvende olsunlar diye. Oyuncaklar alıyoruz oyalansınlar diye. Çizgi filmler izletiyoruz. İşte izlettiğimiz bu çizgi filmlerle en büyük kötülüğü biz yapıyoruz çocuklarımıza.                                                                                             

Öğrenmelerini istemediğimiz ne varsa öğreniyorlar çizgi filmlerden. İğrenç, hatta sapıklığa varan görüntülerle dolu filmler. Tüm zararlı maddeler var. Alkol, sigara, patlayıcı madde, kesici aletler. Çocuklarınızı uzak tuttuğunuz ne varsa hepsi bu çizgi filmlerde.                                                                                                                                

Çocuklarımızın bilinçaltına bir sürü veri yükleniyor, izlediği görsellerle bir sürü olumsuz davranış kodlanıyor. Biz farkında bile değilken tehlikenin, çocuklarımız madde bağımlısı oluyor, sigara içiyor, kavga ediyor, mutsuz oluyor. Çocuklarımızı çalıyorlar bizden. Önce mutsuz ediyorlar, sonra bize düşman.                                                                                  

Mutsuz oluyoruz hepimiz ve birbirimize anlatıyoruz derdimizi, bize ne oldu diyoruz. Asıl suçluyu hiç görmüyoruz. Evimizin baş köşesine  kurulmuş tüm şirinliği ile bizi ve ailemizi, hatta milletimizi perişan eden asıl suçluyu görmüyoruz. Farkında bile değiliz. Şimdi sizleri asıl suçluyu tanımaya davet ediyorum. Lütfen hepiniz araştırın yazdıklarımı, hepiniz bilgi sahibi olun.                                                                                                        

Çünkü bu konu çok önemli ve çok gerçek.                                                                                                                                

Artık hepimiz internet kullanıyoruz. Sizlerden istediğim arama motoruna SUBLİMİNAL MESAJLAR yazıp görsellere tıklamanız. Lütfen dikkatlice inceleyin görselleri. Çocuklarımızın her gün izlediği çizgi filmlerin karelerini göreceksiniz. İğrençlikleri ve sapıklıkları göreceksiniz. Hatta izlediğimiz dizilerin gerçek yüzlerini göreceksiniz. Reklamların tuzaklarla dolu olduğunu ve bütün bunlarla bilinçlerimize yapılan saldırıları anlayacaksınız. Farkına varmak, tanımak ve tedbir almak için lütfen vakit ayırın ve inceleyin. Sadece kendiniz için değil, toplum için de çok gerekli bir konu ve dostlarınıza anlatın. Herkese duyurun, paylaşın ki herkes tanısın tehlikeyi.                                                                                                           

İnsanlığa olan güvenim ve sevgimle.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.