banner388
İstanbul'da yeni yıla girdiğimiz saatlerde, Türkiye'nin en meşhur gece kulübüne bir teröristin saldırması ile 39 kişi ölmüş, 65 kişide yaralanmıştır. Bu olay ülkemizi ve ülkemizin dostlarını üzmüştür. Bizi derinden üzen bu vahşeti her ne kadarda  IŞİD dediğimiz terör örgütü kabullenmiş ise de hiçte böyle olmadığını anlamak hiç de zor değil.
Yükselen bir Türkiye'den korkan ve çekinen  "TERÖR KOALİSYONU" kimi zaman sağ –sol, olmayınca Alevi- Sünni, oda olmayınca Laik- anti laik çatışması çıkarmak için büyük bir gayret içindedir. Türkiye'yi dünya kamuoyunda güçsüzlüğe ve yalnızlığa itmek isteyen bu terör odaklarını, destekleyen devletlerin, her ne kadarda bize taziye mektupları gönderseler ve bizimle teröre karşı iş birliğine gitmeye hazır olduklarını ifade etseler de,  başta Amerika, Almanya, Fransa ve İngiltere gibi ülkeler olduğunu biliyoruz.
Yıllarca ülkemizde terör örgütü kurup yöneten ve teröristlerini Emniyet güçlerimiz içine hatta İstihbarat teşkilatlarımızın en kutsal mevkilerine kadar yerleştiren hain ve satılmış Fethullah Gülen hala elinde olmasına rağmen bizi oyalayan Amerika, hiç şüpheniz olmasın ki, bu vahşetin arkasındaki stratejik ve ekonomik güçtür. Bu vahşeti yapan 4 örgüttür. Hiç kimse bu örgütün sadece IŞİD’in işi olduğunu iddia etmemeli. Bu örgütler: a) DEAŞ, b) FETÖ, c) PKK, d) THKPC.

Evet;  bu olayı yapan DEAŞ a mensup bir teröristtir, buna sözümüz yoktur.  Ama bunlara Suriye de silah ve mühimmat verenler Amerika'nın gizli örgütleri değimli? Yine düşünün ki, Amerika devlet başkanı, önce bizdeki darbe girişiminde sonrada Suriye de kaybedince demişti ki, "artık meydanın bilmediği saldırılar olacaktır." İşte bu İstanbul-Ortaköy'de olan saldırıda, bu yazıyı yazdığım saatlerde Bağdat'ta olan saldırıda, aynı gün Somali de olan saldırıda bu tür saldırılardır.

Ortaköy deki terörist, gece kulübü ne girdiği anda bir panik bombası atıyor, basınçtan ve sesten korkan insanlar yatıyor, taramaya başlıyor, belli bir süre sonrada ikinci bombayı atıyor, insanlar şaşkın ve basınç altındalar, o vicdansız kan emici taramaya devam ediyor. İşin en ilginç yanı ise: bu kalleş kan emicinin kullandığı bu iki bomba ve kaçarken tekrar şaşkınlık yaratsın diye attığı üçüncü bomba, AMERİKAN ÖZEL KUVVETLER BİRLİKLERİNİN REHİNE KURTARMADA KULLANDIĞI "FLASH BANG" ADLI BOMBA.  Bu bomba Amerika özel kuvvetlerin envanterinde var. Bence devlet yetkilileri bir sorsalar bu bomba kimin diye? Amerika ne cevap verecek acaba çok manidardır.
DEAŞ'a bağlı teröristler olayı yapıyor ve çekiliyor. Devreye FETÖ giriyor, gerek hala var olan gizli sempatizanları, gerek kendilerinden medet uman medya teşkilatları, gerekse de sosyal medyada ki taraftarları hücuma başlıyorlar. Bunu anlıya bilmek için sade sosyal medyaya bakmanız yeter ve artar bile. En çok birliğe, diriliğe, morale ve sağduyu ya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bile devleti ve onu yönetenleri küçük düşürmek kime ne kazandırır, bizim ümitsizliğe ve yese  kapılmamızdan başka?
burdan sonra devreye, PKK VE DHKP-C örgütleri giriyorlar. Kahve haneleri, Pasta haneleri ve benzeri yerleri gezerek nutuklar atmaya halkımızı isyana ve başkaldırıya davet ediyorlar. Yani dışarıdaki patronlarının taraflarına hizmete devam ediyorlar. O kadar organize ve pür dikkat çalışıyorlar ki, aynı dakikalarda bir günahsızı ve habersizi, Ortaköy deki katliamın faili yapıp seyre başlıyorlar. Bunu o kadar organize yaptılar ki, Ortaköy katilinin kaçmasına zaman kazandırdılar.
Sonuç olarak: biz büyük ve güçlü devletiz ve bu kara günlerinde sonunu getirecek kadar inançlıyız. Yeter ki, birlik ve dirilik içinde ajistasyonlara kanmadan akli selim düşünelim ve günlük hayatımızı aynen dün yaşadığımız gibi yaşayalım. Terörün tek amacı belli korkutmak ve yıldırmak. Korkmadan ve yılmadan dimdik yaşamak zorundayız. Buna her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Unutmayınız ki, bu teröristler içimizde de, hatta yanı başımızda olabilirler, bize düşen yurttaşlık vazifesi bu gibi şahısları GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE BİLDİRMEKTİR. Bu hepimizin asli görevidir.
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
N. CESUR 2017-01-03 08:35:10

YAZINIZA BÜYÜK ÖLÇÜDE KATILMAKLA BİRLİKTE AYRIŞTIĞIM KONULARDA VAR.SİLAHLAR DIŞ GÜÇLERCE TEMİN EDİLMEKTE ORTADOĞUDAKİ BÜTÜN TÖRÖR ÖRGÜTLERİ BÖLGE ZAFİYETLERİ ÜZERİNE KURULMUŞTUR.AMA BİZİM GİBİ GÜÇLÜ BİR ÜLKE NASIL OLDUKİ SINIRLARINI BİLE KORUYAMAZ HALE GELDİ. VE BU TERÖR ÖRGÜTLERİ ÜLKEMİZDE CİRİT ATAR DURUMDA.İŞTE BUNLAR GÜVENLİK ZAFİYETİDİR VE BU BİZİM ÜLKEMİZE YAKIŞMAMAKTADIR.DIŞ GÜÇLER DİYEREK SORUMLULUĞUMUZU ÜZERİMİZDEN ATAMAYIZ..

Avatar
selale huseynova 2017-01-03 15:22:27

qeleminize qwüvvet serif bey.

Avatar
esma sezer 2017-01-03 17:49:04

kalemine yüregine saglik serif bey

Avatar
Bircan Çayıroğlu 2017-01-03 18:01:38

Galiba çok haklısınız Şerif bey, her zamandakinden daha çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Dünyanın düzeni değişti cephe savaşları bitti her ülke terör örgütlerini kiralıyor ve gördürecekleri işleri ihale ediyor. Bütün halkımızın uyanık ve pür dikkat olması gerekiyor. Yaşam tarzımızı değişmeden her zaman yaşadığımız gibi ama uyanık yaşamalıyız. Artık her vatandaşımızın inanması gerekirki bizim bizden başka dostumuz yok. Devletimizinde Kubilay için Menemeni yakın diyen Mustafa Kemal Atatürk zihniyetiyle yönetilmesi gerek. Kaleminiz hiç yorulmasın.

Avatar
Sevda.as.Sonay 2017-01-03 18:06:24

Dediklerinize katılıyorum çok güzel bir yazı
Şu güzel Türkiyemiz er ya geç, elbet bu olayları aşacak.

Avatar
Hülya Semiz 2017-01-03 18:26:56

Çok güzel yazmışsınızda bir şey var hala biz neden pkk militanlarını fetöcüleri yada diğerlerini tutuklayıp bakıyoruz. Allah aşkına sallandırmak gerekmiyormu? Bizim gibi katillerini bakan kaç millet vardır? İşte benim bunu anlamam imkansız. Gördüğü canlı bombayı uzaktan vuracağına üstüne çullanan bir polisimiz var. Neden vur emri verilmiyor polisimize? Es kaza vursa içimizdeki insan hakları savunucuları ayağa kalkar bizi düşmanlarımıza şikayet ederler. Bir an önce vur emri ve idam çıkarılmalı.

Avatar
Buket Sancaktar 2017-01-03 20:46:21

Allah milletimize güç ve moral versin. İnşAllah aşarız bu günleri. Dünyada bir tane dahi dostumuz yok sanki.

Avatar
semih demirbas 2017-01-03 21:47:27

Serif bey sonuna destekliyorum sizi bizim sozcumuzsunuz.