banner388
banner390
banner410

21.Yüzyıl. Şeytanın  hakimiyet savaşı.

Bütün insanlık kahpe bir savaş ile karşı karşıyadır.                                                                                      

Bu savaşta bildiğimiz yöntemler uygulanmıyor. Er meydanına çıkan yok.                                       

Karanlığın çocukları, insanlığı evlerinde esir alıyor.                                                                                                                                                  

İnsan ırkını değiştirip dönüştürerek yok etmeyi planlayan karanlık güçlerin savaşına malzeme olan, yakıt olan zavallı insanlık.

Şeytan üç silah ile saldırıyor: 1-Seks, 2-Ölüm, 3- Dehşet

Bu üç silahın simgeleri reklam resimleri içinde, çizgi filmlerin içinde, dizilerde, bilgisayar oyunlarında kullanılıyor.

Reklam, film, dizi seyrettiğinizi zannederken, bu üç mermiyi bilinçaltınızdan yiyorsunuz. Gerçekle sanal yer değiştiriyor. Neye inanıp neye inanmayacağınız belirleniyor. Televizyonlardan bilinçaltımıza gönderilen mesajlar. Renkler, ses-müzik ve resimlerin içine yerleştirilen ve bilinçaltını esir alan mesajlar İnsani duygularınızı dumura uğratan bilgisayar oyunları. Masum görünen en tehlikeli silahlar. İşte alçakça ve tek taraflı sürdürülen bu savaşın esiridir insanlık.

Bilinçaltımız televizyon denilen seri katil tarafından esir alındı. İnsanlığımız öldürüldü. Türk Milleti oturduğu koltuğunda, kanepesinde esir alındı. Televizyonlar her an üzerimize ateş ediyor. Ve bilinçaltı vurulan insan, dünyayı ele geçiren karanlık güçlerin kuklası haline geliyor.

İnsanlığın büyük savaşlar vererek kazandığı bütün değerler yok ediliyor. Gözünüz, kulağınız, beyniniz algı savaşları ile yönetilirken, duymadığınız-göremediğiniz mesajlar da bilinçaltınıza gönderiliyor. Bilinçaltınızı vuran mermiler, sizi gerçeklikten kopararak kuklacının ipine bağlı bir kukla yapıyor.

Görsel ve yazılı medya bu görevi fazlası ile yerine getiriyor. Gerçeklikten koparılıp sanal bir dünyaya mahkum edilen ülke insanı, şeytanın kobayı haline geliyor. Kazanmak için; onurunu ayaklar altına alan kişilerin yarıştırıldığı televizyon programları. Programlar içine gizlenen şeytan mesajları…

Saldırı her cepheden sürdürülüyor. GDO’lu yiyecekler fiziki bedenlerimize saldırıyor. Yeni hastalıkların ortaya çıkmasına neden oluyor. İlaç bağımlılığı artıyor.                                                     

Biz öldükçe celladımız büyüyor.                                                                                                                                                             

Ve bütün yanlışlar, insanlığın yüzlerce yıllık deneyimle kazandığı kadim değerlerin yerini alıyor. İnsanlığın içi boşaltılıp ya süslü korkuluklara, ya da acımasız ölüm makinelerine çevriliyor.

Bütün insanlığı hedef alan bu “sessiz savaş”, Türk Milleti üzerinde acımasız bir biçimde sürdürülmektedir.                                                                                                                                         

Sözüm; Ateş hattından çekilin. Kumandaya esir olmayın. Alışverişe davet eden büyük alışveriş merkezlerinden, küresel şirketlerin tapınağı olan AVM’lerden uzak durun.

BİLİNÇALTINIZI KORUYUN. Okuyun!!. Bilgilenin, bilgilendirin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.