banner388

Samsunspor zorlu ve sıkıntılı dönemeçleri en kritik anları başarılı bir çizgiyle geçerek yine ispat etmiştir gerçekleştirmiştir, sonuçlandırmıştır. Dile kolay en son Malatyaspor’u sahasında ağırlayan Samsunspor farklı galibiyet almış Sivas maçıyla mağlup olmuş mersin maçında ki hakem hatalarıyla 2 puan kaybetmiştir. Rakiplerinin maçlarının kaybetmeleri Samsunspor'u alt sıralarda ki yerini korumasına ve puan farkının fazla açılmasını engellemiştir. Bolu galibiyet ile önemli virajı ve gelecek maçlara daha moralli girmesini sağlayacaktır. Karşılaşmada gözüme çarpan iki,üç tane detay ciddiye alınması gerektiğini düşünüyorum maçın ilk dakikalarında oyundan sakatlanarak çıkarak yerini Halil Pekşen’e bırakan Vedat’ın bölgesi çok aksadığını düşünüyorum genç oyuncumuzun formamızın ağırlığını bilmesi gerekir bu şansları yakalamak isteyen birçok oyuncumuz sırada bekliyor. Pekşen kendisinin oyunun izlemesini ve dersler çıkarmasını bekliyorum. Hakem arkadaşımızın 3-0 galibiyetimize rağmen ikili mücadelede ki bütün hakları Boluspor’dan yana kullanması Kone’nin yüzüne vuran Bolulu oyuncuyu görmemesi ayrıca düşündürücü bir başka konu, yetkililere duyurulur.

Bu galibiyetin anlamı ve değeri çok yüksek iyi oyun olarak iyi olmasak da 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayan oyuncularımıza, teknik ekibimize aynı zamanda büyük Samsunspor taraftarını kutluyorum. İnşallah seri galibiyetler alarak istikrarı tekrar yakalayarak Samsunspor camiasına yakışan yerlere geleceğimize canı gönülden inanıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.