banner388

Samsunspor,  Denizli galibiyeti ile 379 gün sonra deplasmanda ki galibiyet özlemine son vererek taraftarlarını mutlu etmesini hatırladı ve çok önemli bir zafere imza attı. Rakiplerinin kazanması maçın önemini bir kat daha arttırmış oldu. Ateş hattındaki takımlar ligin sonuna kadar kıyasıya bir mücadele edeceğini bize gösterdi ve çetin geçen ligin daha da aksiyonlu geçeceğini şimdiden heyecanının üst seviyelerde seyredeceğini spor severlere göstermiş oldu.

Samsunspor’umuzun uzun zaman sonra üst üste aldığı iki galibiyet şehrimize deyim yerindeyse nefes aldırdı ve umutlarımızı yeşertmiş oldu. Daha öncede paylaştığım ve yazdığım durumlarda da Samsunspor’umuzun çıkış yapması gerektiğini ve seri galibiyetler ve istikrarın yakalanması olacağına Malatya maçından sonra yapamadığı çıkışı Boluspor maçıyla futbolcularımızın bu çıkışı gerçekleştireceklerini yakalayacaklarını inancımı koruyor olmam hislerimde yanılmadığımı futbolcularımızın büyük özveriyle göstermiş oldu.

Yeni bir sayfa,  yeni bir dirilişin kentimizde başlayacağı çok açık ve net. Özellikle taraftarlarımızın başlattıkları anlamlı kampanyalar Samsunspor’umuzun gücüne güç katmaktadır, aynı zamanda Anadolu takımlarına özellikle örnek teşkil etmektedir. Bu oluşumu, bu birlikteliği ligin bitimine kadar her kesimin sürdüreceğine, gayret göstermeye devam edeceğimize inancımız tamdır ve öyle de olacaktır.

Özelikle son haftalarda performansı tavan yapan Hasan Kılıç ve Murat Gürbüzerol arkadaşlarımı ayrıca tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.