banner388

Ataberk  (21) -  İsmail (20) – Batuhan (19) – Burak (21) – Ali Akman (18) – Çağatay (20) – Ertuğrul (18) – Ramazan (21), on birde başlayan veya sonradan oyuna giren bu sekiz genç adam, bu ligin şampiyonluğunda en büyük aday olan veya birileri tarafından aday gösterilen SAMSUN SPOR futbolcularına ve teknik heyete bazı dersler verdiler.  Her şeyin maddiyat olmadığını, azıcık da, birazcık da ruh, öyle tuz ruhu kadar keskin olmazsa bile TAKIM RUHU’nun   köşesinden kıyısından bir yerinden bulaştığında neler olabileceğini gösterdiler. Bu ruhu da kim verecek bizim topçulara; Teknik ekip. Ama ben tüm kalbimle inanıyorum ki, oyun sistemi ve taktiği konusunda bazı hataları olan Teknik ekibin, en azından bu ‘’ ruhu ‘’ gaz motivasyonu  şeklinde olsa bile topçulara şırıngayla veriyordur. Peki  neden etkilemiyor bu topçuları acaba, aklıma ilk gelen;  bu şırıngayı kaba yerden değil de damardan vermek lazım damardan… 

Dakika 61; Özer HURMACI, Erhan Kartal bir pozisyonda birlikte hava topuna çıkıyorlar. Özerin sol kolu bizim Erhan’ın  göğsüne geliyor. Ama oda ne!! Erhan yüzünü tutarak acı içinde yere yatıyor. Hakem koşuyor geliyor, Özer ‘’ ben bir şey yapmadım ‘’ diyor ama Erhan hala yüzünü tutuyor, hakemde görmediği pozisyonda, Özerin dirseğiyle Erhan’ın suratına vurduğunu  tahmin ederek Özer’e sarı kart gösteriyor. Tabi topçu da haklı olarak çıldırıyor ve elindeki topu tribünlere atıyor. Ve ikinci sarı kart sonucu kırmızı.. Şimdi bu pozisyonda hareketi görmeden, ama yerdeki topçunun  rolüne bakarak kart gösteren hoca mı, yoksa artistlik hareket yaparak meslektaşını  oyundan attıran bizim topçumu suçlu.. Topçular da ruh, takım ruhu, sorumluluk falan filan diyoruz ya azıcıkta İŞ AHLAKI olacak. Bilmem anlatabildim mi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.