banner388
banner390
banner410

Günümüzde tembelleştirilen halkımıza, Cehaletten de yararlanılarak hazırcılık ve bedavacılık aşılanmak suretiyle önü alınmaz şekilde tembellik şırınga edilmektedir.

Sürekli hazıra alıştırılarak tembelleştirilmiş olan bu kişiler, kendilerince çok haklı olarak, orada burada ne için çalışalım, nasıl olsa birileri işbaşında kalabilmek adına devamlı ayağımıza kadar her türlü ihtiyacımızı getiriyorlar.

Şu ana kadar ve halen ülkemizin sevk ve idaresinde görev yapanlar, İnsanlarımıza “balık tutmayı öğretmek “yerine, başkaları tarafından tutulmuş hazır balıkları sürekli vererek, beleş’ten  Balık  yemeyi öğrettiler ve halende öğretmeye devam ettikleri için bahse konu tembellik tehlikesi yavaş yavaş herkesi ve her kesimi ablukası altına almaya başladı.

Günümüz gençliği de başta olmak üzere, herkese ve her kesime bakıyorum da magazin laylaylom çocuğu olmuşlar, nerde cinslik orda gençlik, hatta her şeyleri hak etmedikleri halde ilgili oy avcıları tarafından karşılanan sözde birçok ihtiyaç sahipleri var!

Kendilerinden ve  bir avuç yandaşlarından başka ülke şöyle dursun, hiçbir Allah kulunu düşünmeyen gelmiş geçmişler tarafından, oy avcılığı adına verilen sözde yardımlarla ülkemize ve geleceğimizin başına hayatın her alanında güya topluma kazandırılan ama farkında olunarak ya da olunmayarak ülkenin ve insanların başına bela edilen ve edilmeye devam edilen Tembel ve hazırcı zihniyetiyle çok sayıda fakir fukara yetiştirilmektedir.

Tembelleştirilen gençlikten ya da bedavacı durumuna düşürülmüş halkın kendisine faydası olmayacağına göre böyle kişilerden kim ne beklesin, ülke ne beklesin!

Bizleri boşta gezmeye alıştırdılar, ne gereği var çalışarak kendimizi boş yere yormanın, yakıcı güneşin altında yok yere ter akıtmanın ve aşırı sıcaklarda yanıp kavrulmanın diyerek,  tembel tembel  yatmakta ve boş yere ömür tüketilmektedir.

Nerede ise hiçbirinin ağzından bir kere bile olsa, yahu biz hepimiz bu Cennet vatan ülkede birlikte yaşıyoruz. Bizim ülkemizde de neler oluyor neler bitiyor şeklinde düşünenlere ayrıca bizlere bunca imkânları sağlayanların yüzü suyu hürmetine bizlerde şunu yapalım hadi kalkın dediklerini duymak mümkün değil!

Velhasıl.  Cehalet, cahillik bütün dünya insanları adına başlı başına en büyük ve en önemli bir tehlikedir.

Bizden söylemesi!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.