banner388

Samsunspor uzun zamandır kaybettiği enerjisini Giresunspor maçıyla beraber kazanmıştır. Sahada basmadık yer bırakmayan futbolcularımız yeşil beyazlı ekibe sahayı dar etmiştir.

Oynanılan oyun tercih edilen mücadele taraftarımızı mutlu ve tatmin etmiştir. Giresunspor’u şaşkına ve bozguna uğratmıştır. Samsunspor bu sezonun en etkili oyununu oynamıştır canlı oluşu füleli oyunuyla rakiplerine gözdağı vermiştir. Bu kazandığımız galibiyetten sonra Samsunspor’un istikrarı ve sürdürülebilirliği yakalaması birçok şeyi değiştirecektir.

Son olarak maç içerisinde ve sonunda yönetim ve taraftar arasındaki gerginlik hiç hoş olmamıştır. Taraftar varsa yöneticiler vardır, milletimiz varsa devletimiz vardır. Onun için bu takımın gerçek sahibi taraftarlardır. Yöneticilerimizin hiçbir şekilde taraftarımıza kabadayılık yapmaya hakkı yoktur ve haddi değildir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.