banner388

Yok artık dedirten ilan!

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Ferhat Kara, sokaklara astığı ilanlarla şaşkına çevirdi.

Yok artık dedirten ilan!

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Ferhat Kara, sokaklara astığı ilanlarla şaşkına çevirdi.

04 Ocak 2019 Cuma 11:12
Yok artık dedirten ilan!

Ordu'nun Ünye ilçesinde yalnız yaşayan 60 yaşındaki işçi emeklisi Ferhat Kara, sokaklara astığı ilanla eş arıyor. 

İstanbul'da 30 yıl çalıştıktan sonra Ünye'nin İpekyolu Mahallesi'ne 4 ay önce taşınan Ferhat Kara, 8 sene önce eşini kaybetti. Eşini kanserden kaybeden 3 çocuk babası Kara, İstanbul'da yaşayıp evlenemeyince memleketi Ünye'de evlenmek için çözümü ilan hazırlamakta buldu. Kara, sokaklarda direklere afiş yapıştırarak eş aradığını ve kriterlerini ilan ediyor. 

Kendisinin emekli olduğunu ve yıllar sonra Ünye'ye taşındıktan sonra evlenmek için bu yola başvurduğunu söyleyen Ferhat Kara, "İstanbul'da 30 sene inşaat ustası olarak çalıştım. Sekiz yıl önce eşimi kanserden kaybettim. Ünye'de yeni bir ev alarak burada yaşamaya başladım. Çocuklarım evlenmeme karşı çıksa da evimde çamaşırlarımı yıkayamıyor, yemeğimi yapamıyorum. Şimdi Ünye'de her yere ilan yapıştırıyorum. Ben bu ilanla aradığım kişiyi bulacağıma inanıyorum" dedi. 

Yalnız yaşadığı için zorluk çektiğini söyleyen Kara, "Evlenmek için mahalledeki komşularım da bana destek çıkıyor. Kimseye en ufak bir yanlışım olmadı. Kimsenin kalbini kırmadım. Evleneceğim kadının kalbi güzel ve mutlaka tesettürlü olsun. Üç çocuğum İstanbul'da yaşıyor. Onlar benim evlenmemi istemiyor. Ancak yalnızlık gerçekten çok zor. Akşam eve gittiğimde dört duvar sadece bana bakıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
ünyeOrdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2019-01-04 14:12:23

Eş değil, hizmetçi arıyor kendine. Yemek yaptıracak, evini temizletecek, kendine baktıracak, aynı zamanda birlikte de olmak için adına eş demiş.

Misafir Avatar
Omrum 2019-01-04 22:50:02 @ATSIZ

Napsin sıyırmıs kafayı

Beğenmedim! (1)
Avatar
55052 2019-01-04 14:39:33

Ne yapsın adamcağız, evlenmesin mi. Kadın evine hizmet etmeyecek mi, kocasına hizmet etmeyecek mi. Bu işi kölelikle karıştıran zihniyete sesleniyorum. Kadınlar köle değildir ama tabi ki evlerinin çocuklarının ve eşlerinin gönüllü hizmetkarıdırlar. Adam ölsün mü şimdi, tabi ki hayatını paylaşacağı bir eşi herkes ister. Hayat müşterek ise her şey müşterektir.

Avatar
Cemal 2019-01-05 08:49:01

Önce saçını başını düzelt. Traş ol. Dişlerini fırçala. Temiz ve birbiriyle uyumlu kıyafetler seç ve beyefendi ol. Eş kendiliğinden gelir. Paspal paspal kim ne yapsın seni?