banner388
banner390
banner410
banner408

Yoğun bakımdaki hastaya sigara verip dalga geçtiler

Adapazarı'nda yoğun bakımdaki yaşlı bir adama sigara içirip dalga geçen ve bu anı kameraya kaydeden sağlık çalışanları günün en çok konuşulanları arasında yer aldı.

banner269

Yoğun bakımdaki hastaya sigara verip dalga geçtiler

Adapazarı'nda yoğun bakımdaki yaşlı bir adama sigara içirip dalga geçen ve bu anı kameraya kaydeden sağlık çalışanları günün en çok konuşulanları arasında yer aldı.

21 Eylül 2017 Perşembe 16:50
Yoğun bakımdaki hastaya sigara verip dalga geçtiler

Adapazarı'nda yoğun bakımdaki yaşlı bir adama sağlık çalışanları tarafından sigara içirilmesi ve dalga geçilmesine tepkiler büyüyor. Özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde yaşanan skandalın görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayılında İl Sağlık Bakanlığı konu ile ilgili soruşturma başlattı.


Meydana gelen olayda hemşireler yaşlı adamın eline ilk önce sigara veriyor, sonra geri alıyor. Yaşanan olayı gülerek videoya alan sağlık çalışanları gündemin en çok konuşulanları arasında yer aldı.


Yaşlı adamla dalga geçen hemşeriler, "Aaa çakmak ver amcama, az ver bakayım ne yapacak ya, ağzına sokacak kızım bir tane ver bakayım ne yapacak. Ben vereceğim sana bir dal. Sen sigara içiyor muydun? Ver kız ver, verelim bir dal al çakmak da al. Hemen sokuyor ağzına. Ağzına koy önce" sözlerini sarf etti.


Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Sakarya’da özel bir hastanenin yoğun bakımında kaydedilen (Hastaya sigara içirilmesi) görüntüler üzerine, İl Sağlık Müdürlüğünce soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.


(DHA)

Son Güncelleme: 21.09.2017 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esmanur 2017-09-21 22:20:57

hic bu yaptiginiz cezasizmi kalicak bunlari hapisle cezalandirmalu sahipsizmi sandiniz amcayi hepimiz onun yanindayiz enagir sekilde cezalandirmanizi istiyoruz benim ananeme yapsaydiniz ayni seyleri sacinizi yolardi serumuda çıkarırdı

Avatar
Aysel K. 2017-09-22 00:56:26

Hayırlı geceler diliyorum. Bu olan hadiseden dolayı neden kurumları suçlu tutuyoruz? Bunu anlamış değilim. Bir çoğunuz işletme sahibi ve stajyer çalıştırıyorsunuz. Stajyer öğrencilerin yapmış olduğu zamanı ve kurumu belirsiz bir yer net bilgiye sahip olmadan iftira atmak insanlığa yakışan bir davranış değildir!!! İftira at izi kalsın. Ver yansın diyerek bu olan talihsiz hadiseden siyasal ve kurumsal olarak nemalanmaya çalışan zihniyetler belli... hangi hastane yapmış nedir bilmiyorum fakat bazı kişilerin yorumları okuyunca yapılmak istenen durum bellidir. özel sektörde çalışan bir hastanede 150 personel çalışıyorsa 150 hane geçiniyor. Sizin yaptığınız iftiralardan dolayı ticari ve manevi prestiji sarsılan hastaneye karşı Allah katında çalışan 150 personelin kul hakkına girmediğinizi mi düşünüyorsunuz? Sözde adı geçen hastanelerde bir çoğunuzun anası babası yatmadı mı? Öleceği beklenirken hastanelerde sifa bulmadınız mı? Bu kurumlar hep mi kötü? Yorum yazarken sizleri vicdanınıza bı

Avatar
Halis 2017-09-22 00:56:54

Bu hastayi ben tanıyorum. İstanbulda bir hastane olması gerekiyor. oraya yatırılmıştı sakarya ile ne alakası var anlamadım? İftiranında bu kadarı yanii bu işin altında siyasal bir amaç var yada kurumlar arası bir çatışma söz konusu demedi demeyin yani

Avatar
çakı laz 2017-09-22 07:43:57

Allah ıslah etsin.sizi siz devlet kapısına laik deilsiniz....tekrar geri dönmemek üzere gorev yerlerini.terkedip.bidaha da özel kurum bile olsa alınmamalıdır.bu güzel türkiye için bi kötü bu durumdur....

Avatar
OKTAY 2017-09-22 09:07:59

BELLİ Kİ YENİ YETME HEMŞİRELER GELECEĞİMİZ KİMLERİN ELİNE KALMIŞ ALLAH ISLAH ETSİN İNŞALLAH BİRDAHA GÖREVLERİNE DÖNEMEZLER .