banner388

Yine kadına tecavüz!

Yine bir dehşet yaşandı. Sahilde yürüyüş yapan kadının ağzını kapatarak çukura sürükleyen şahıs, talihsiz kadına cinsel saldırıda bulundu.

Yine kadına tecavüz!

Yine bir dehşet yaşandı. Sahilde yürüyüş yapan kadının ağzını kapatarak çukura sürükleyen şahıs, talihsiz kadına cinsel saldırıda bulundu.

23 Ağustos 2020 Pazar 17:21
Yine kadına tecavüz!

Antalya Finike'de dün akşam saat 20.30 sıralarında Finike'nin Hasyurt sahilinde A.E. isimli kadın yürüyüşe çıktığı sırada iddialara göre, kendisini takip eden bir şahsın saldırısına uğradı.

Genç kadının ağzını kapatarak daha sonra yol kenarındaki 3 metre derinlikteki çukur alana sürükleyen şahıs, burada talihsiz kadına cinsel saldırıda bulundu.

Olayın ardından şahıs kaçarken A.E. isimli kadın 112'yi arayarak durumu anlatıp cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. Saldırganın beyaz gömlekli, siyah pantolonlu ve kirli sakallı olduğunu fark edebilen fakat yüzünü tam göremediğini söyleyen kadın iç beden muayenesi için hastaneye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başaltıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalcin Metin 2020-08-23 18:05:23

Samsun medyasinin tecavuz aski . Samsunda haber bulamayinca yurt capinda orada da yoksa dunya capinda tecavuz haberi bulup yayinliyorsunuz . Bence butun yerel gazeteler birlesip " Tecavuz Postasi" adi altinda bir gazete kurun .

Avatar
tornacı ahmet 2020-08-23 21:01:01

lanet lanet idam idam idam cezalar ağır caydırıcı olmadıktan vede bizim hakim savcı beylerimiz bir ifade hadi dışarı demedikten sonra adalet yerini bulur