banner388

Yasağa uymayan şahıs polisi yumrukladı !

Sokağa çıkma yasağını ihlal edip motosiklet ile gezerken polisin dur ihtarına uymayan şahıs, polis memurunu yumrukladı.

Yasağa uymayan şahıs polisi yumrukladı !

Sokağa çıkma yasağını ihlal edip motosiklet ile gezerken polisin dur ihtarına uymayan şahıs, polis memurunu yumrukladı.

03 Mayıs 2020 Pazar 20:19
Yasağa uymayan şahıs polisi yumrukladı !

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ DEDİRTTİ !

Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden bir motosiklet olduğu ihbarı alan polis ekipleri, takip sonucu şahısları buldu. Murat İ. idaresindeki 07 HIY 17 motosiklet, polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Sokağa çıkma yasağını ihlal edip motosikletle gezmeye çıkan şahıs, polisin dur ihtarına da uymayıp polis memuruna yumruk attı. 

POLİSLE KÖŞE KAPMACA OYNADILAR !

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek motosikletle gezintiye çıkan iki şahıs, polisle köşe kapmaca oynadı. En sonunda yakalanan şahıslardan polisin kimlik istemesi üzerine, polisleri darp ederek yaralayan 2 şahıs gözaltına alındı.

Gebze Barış Mahallesi Barış Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, çıkan arbedede Murat İ'nin darbesiyle yüzüne yumruk isabet eden polis memuru yaralanırken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

 Murat İ. ve yanındaki şahıs gözaltına alınıp Gebze Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olay hakkında inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSYANKAR 2020-05-04 08:17:08

HANİ POLİS KAÇAN SURİYELİ GENCİ VURDU DİYE AYAKLANAN POLİSİ SOSYAL MEDYADA LİNC ETMEYE KALKANLAR NERDESİNİZ POLİSE YUMRUK ATAN O MASUM KİŞİNİN BİR ZAHMET GİDİN ELERİNİ KONTROL EDİN BELKİ POLİS ZARAR VERMİŞTİR,HEMEN HAREKETE GECİN ONADA SORUSTURMA ACİN DİYE ORGUTLENİN İHMAL ETMEYİN.

Avatar
Çelik Kaptan 2020-05-03 21:29:27

Aşağılık insan müsveddesi sizin sağlığınız için gece gündüz görev yapan polise bu hareketi yapman en büyük ahlaksızlık ve terbiyesizliktir.Hem adlı yönden hemde idari para cezası olarak en iyisini tarafına verileceğinden şüphemiz yoktur.

Avatar
Elli5 2020-05-04 09:39:24

Kolunu bacağını kıracan bi daha unutmaz

Avatar
CEZMİ 2020-05-04 13:01:38

Hem adlı yönden hemde idari para cezası olarak saldırganlara ceza verilmeceğinden şüphemiz yoktur