banner388
banner390
banner410
banner408

Ünlü modacının ölümü Türkiye'yi yasa boğdu

Ünlü modacının ani ölümü sevenlerini derinden etkiledi...

banner269

Ünlü modacının ölümü Türkiye'yi yasa boğdu

Ünlü modacının ani ölümü sevenlerini derinden etkiledi...

27 Nisan 2020 Pazartesi 21:31
Ünlü modacının ölümü Türkiye'yi yasa boğdu

NUR YERLİTAŞ ÖLDÜ !

Nur Yerlitaş'ın ölüm haberi moda, sanat ve magazin dünyasını yasa boğdu. 2018 yılında meme kanseri tedavisi olan ve son yıllarda zorlu bir süreç geçiren Nur Yerlitaş, 64 yaşında hayatını kaybetti.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Peki ünlü modacı Nur Yerlitaş, namıdiğer Nurella kimdir?

Nur Yerlitaş, 1956 yılında dünyaya geldi. Anne tarafından Arap kökenli baba tarafından Giresunlu olan Nur Yerlitaş, jüri üyeliğini üstlendiği moda programlarıyla tanındı. Şimdilerde pek çok ünlü ismin sahne kostümünü tasarlayan Nur Yerlitaş, oda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı. 2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, bugün hayata gözlerini yumdu. 

Sevenleri ve ünlü isimler sosyal medya hesaplarından Nur Yerlitaş'ın ölümüne duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
a dogan 2020-04-28 14:28:12

ALLAH RAHMET EYLESİN.
HER FANİ ÖLÜMÜ YOLCULUK YAPACAKTIR.
FANİ YE ALLAHTAN RAHMET VE DUA EDELİM ARKADAŞLAR KİMSE ORDA AJDA MESAJ YAZDI GÜLBEN ÇOK AĞLADI DİYE SORMUYORLAR DUA EDELİM RAHMET DİLEYELİM.OLURMUUU