banner388
banner390
banner410
banner408

Üniversiteli genç kadın bıçaklanarak öldürüldü! Bu kaçıncı kadın cinayeti!

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2. sınıf öğrencisi ve aynı zamanda balerin olan Ceren Özdemir, evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısının serbest bırakıldığı öğrenildi.

banner269

Üniversiteli genç kadın bıçaklanarak öldürüldü! Bu kaçıncı kadın cinayeti!

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2. sınıf öğrencisi ve aynı zamanda balerin olan Ceren Özdemir, evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısının serbest bırakıldığı öğrenildi.

04 Aralık 2019 Çarşamba 22:01
Üniversiteli genç kadın bıçaklanarak öldürüldü! Bu kaçıncı kadın cinayeti!

Kadın cinayetleri son bulmuyor. Her gün bir kadın daha göz göre göre ölüyor. Onlardan biri de Ceren Özdemir.

Bir kadın daha öldürüldü

Özdemir, Ordu Üniversitesi'nde dersten çıktıktan sonra bir yere daha uğrayarak evine gitti. Apartmanın önünde zile basarak ablasından anahtarını isteyen Özdemir, anahtarı aldıktan sonra kapıyı açarak içeri girdi. Fakat arkasından sinsice yaklaşan katili farketmedi. Katil, Özdemir'i göğsünden ve karnından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ceren Özdemir'in çığlıklarını duyan ablası, apartmanın girişine indiğinde kardeşini kanlar içinde buldu. Çevredekiler ve ablasının ihbarı üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Özdemir, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Özdemir’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Fakat Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, saat 19:50 sıralarında Ceren Özdemir’in yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirterek; “Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz” dedi. Ceren Özdemir'in yakınları, ölüm haberini alınca hastane önünde sinir krizi geçirdi. Ceren Özdemir hayatını kaybetti, bir kadın daha cinayete kurban gitti.

"Ordumuzun, üniversitemizin, ailenin başı sağ olsun"

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, gerekli müdahalelerin acil yapılması yönünde talimat verdiğini ve zaten tüm doktorların anında intikal ettiğini söyleyerek; "Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuz göğsünden ön taraftan, kalbin sağ yanından muhtemelen büyük bir bıçakla yaralanmış. Çünkü doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş bıçak. Vücudun ana damarını kesmiş ve karaciğere de saplanan büyük bir facia. Doktorlarımız ellerinden gelen bütün çabayı ortaya koymuşlar. Zaten çocuğumuz gelene kadar kan kaybetmiş. Burada tıbbi anlamda sağ olsun doktorlarımız tüm tıbbi müdahaleleri yapmalarına rağmen evladımızı ne yazık ki kaybettik. Başımız sağ olsun. Allah bizleri böyle olaylarla karşılaştırmasın. Üniversitemiz öğrencilerinin her türlü can güvenliği, mal güvenliği, emniyetlerine, her konuda böyle inanın kendi çocuklarım gibi hassas davranıyorum ama ne yazık ki işte böyle Ordu gibi iyi insanların yaşadığı bir ilde böyle cani, bir tane hain, katil, vatan haini, insan haini, ne diyelim ki buna cani. Ne yazık ki evladımızın canına kıydı. Başımız sağ olsun, Ordumuzun üniversitemizin, ailenin başı sağ olsun" diye konuştu.

Şüpheli serbest!

Polis, gece boyunca güvenlik kameralarını inceledi ve katilin görüntülerde yüzünün net olmadığı söylendi. Ardından bir kişiyi gözaltına aldıkları doğrultusunda haber verildi. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Doğum gününe 3 gün kalmıştı

21. yaşına 3 gün kala hayata veda eden Ceren Özdemir için, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde saat 10.00’da tören düzenlendi. Özdemir’in cenazesi ilk olarak Zaferi Milli Mahallesi’ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenaze üniversitenin Cumhuriyet Yerleşkesi’ne götürüldü. Üniversitenin Morfoloji binasında düzenlenen törende Baba Yılmaz, Anne Güfer ve abla Gizem Özdemir’n güçlükle ayakta durabildi. Anne Güfer Özdemir, “Kızımın katillerini bulun” diyerek gözyaşı döktü.

Haber: Dilek Alabulut

Son Güncelleme: 04.12.2019 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-12-04 23:18:29

Cezaevinden izinli çıkan cinayet işliyor, cezaevinden firar eden cinayet işliyor, bu cezaevlerinin amacı nedir? Burada insanlar ıslah edilmek yerine cinayet için mi eğitip mi sokağa salınıyor?

Avatar
Yağmur 2019-12-05 08:34:48

sorgusuz sualsiz hemen asılması lazım Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin gencecik bir can bu acının tarifi olamaz

Avatar
Ne hallere düştük 2019-12-05 14:01:23

Bumu bizim ülkenin kanunu cezaevine at izin ver çıksın cinayet işlesin bumu yasa bunu kanun kimsenin vicdani yok

Avatar
Arman 2021-12-08 01:47:09

Lanet olsun böyle yönetime. Böyle padişahlığa bu ne lannn. Böyle ülkemi yönetilir. Her yer suçlu kaynıyor... Akşam sokağa çıkamıyoruz bunlarin yuzunden. Allah belasını versin hepinizin !!!