banner388

Ufuk Ünal OTSO başkanlığına aday

Ufuk Ünal, 7 Nisan seçimleri olacak OTSO'ya başkan adayı olacağını açıkladı.

Ufuk Ünal OTSO başkanlığına aday

Ufuk Ünal, 7 Nisan seçimleri olacak OTSO'ya başkan adayı olacağını açıkladı.

06 Nisan 2018 Cuma 00:07
Ufuk Ünal OTSO başkanlığına aday

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Başkanı Ufuk Ünal, 7 Nisan'da yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olacağını ve seçildiği zaman OTSO'ya 4 yıl içerisinde reform yaşatacaklarını belirtti.


ÜNAL: OTSO'YU AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Ordu'nun her geçen yıl yaptığı yatırımlar ve kalkınma hareketleri ile büyüyüp geliştiğine dikkat çeken Ufuk Ünal, "Artık OTSO’yu ayağa kaldırma, değişim ve dönüşüme ayak uydurup reform yapabilecek noktaya getirme zamanı geldi. Bu düşünce ve hedeflerle hareket edeceğiz. Özellikle meslek komiteleri Ordu’nun ekonomik ve sosyal sorunlarına çözümler bulabilecek ve uygulanmasını sağlayabilecek şekilde reorganize edilecek. Özellikle üyelerimizin ihtiyacı olan ara eleman sıkıntısını meslek okulları ve Ordu Üniversitesi ile yapacağımız ortak projelerle çözerek üyelerimizin eleman sorununa çözüm getirecek, aynı zamanda gençlerimizin iş ve meslek sahibi olmasına yardımcı olacağız. Ordu ili Türkiye’nin en güzel doğal güzelliklere sahip illerimizden bir tanesidir. Bu gerçekten yola çıkarak yurt içi ve yurt dışında tanıtımlar yaparak Ordu’nun bir turizm kenti olması için projeler geliştireceğiz. Bunun içinde fuarlar, yöresel etkinlikler düzenleyerek kentin turizm, tanıtım ve sosyoekonomik hayatına katkı yapacak çalışmalar içinde olacağız" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AdayOTSOReform
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.