banner388

Türkiye’nin konuştuğu polis…

İnternet ortamına düşen görüntülerinde şarkı eşliğinde ceza kesen polis memuru sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Türkiye’nin konuştuğu polis…

İnternet ortamına düşen görüntülerinde şarkı eşliğinde ceza kesen polis memuru sosyal medyada ilgi odağı oldu.

26 Ekim 2017 Perşembe 22:00

Civar esnafınca ‘Düdükçü Hüseyin’ lakabı takılan polis memuru Hüseyin Yeşiltaş, şarkı eşliğiyle ceza kesmesi Türkiye gündemine oturdu. Çevre esnafı tarafından yasak parkları uyarırken sürekli düdük çalması nedeniyle lakap takılan polis memurunun bir vatandaş tarafından çekilen görüntüleri kısa sürede sosyal medyanın en çok paylaşılan videoları arasına girdi.

Ünü Trabzon'u aştı

Kendine has tarzıyla şarkı eşliğinde yanlış parklara ceza uygulaması yapan polis memuru Hüseyin Yeşiltaş diğer adıyla ‘Düdükçü Hüseyin’in şarkı söylediği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve Türkiye’de tanınır hale geldi. Bir vatandaşın cep telefonuyla aldığı görüntülerde Yeşiltaş, "Polis amca gelirken sen buradan kaçsana, polis amca geldi mi makbuzunu kesti mi?" şeklinde şarkı söyleyerek sürücüleri uyarıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sertan 2017-10-27 02:49:30

En kısa zamanda hakkında soruşturma açılır uğraşır durur hüseyin kardeşim bizim insanımızda bu videoyu izleyip izleyip güler durur.olan hüseyin kardeşe olur