banner388

Türkiye'yi ayağa kaldıran taciz olayında flaş gelişme

Trabzon'da yaşanan ve Türkiye'yi ayağa kaldıran taciz olayı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Türkiye'yi ayağa kaldıran taciz olayında flaş gelişme

Trabzon'da yaşanan ve Türkiye'yi ayağa kaldıran taciz olayı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

02 Kasım 2018 Cuma 18:28

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkanı olarak, Trabzon’da küçük bir çocuğa istismarda bulunan şüpheli şahsı, “Önce serbest bıraktığı, sonra sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine göz altına aldığı” iddialarına muhatap olan savcı ile ilgili müfettiş incelemesine izin verdi.

Habertürk'te yer alan habere göre, HSK 1. Dairesinin teklifi üzerine, iddiaları değerlendiren Kurul, savcı hakkında soruşturma izni isteyen yazıyı HSK Başkanı Abdulhamit Gül’e sundu. Bakan Gül, inceleme başlatılması ile ilgili ‘olur’ verdi. 

HSK, konuyla ilgili iddiaları araştırması için müfettiş görevlendirecek. Kurul, müfettişten gelecek inceleme raporu doğrultusunda soruşturma açılmasına gerek olup olmadığına karar verecek.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonTaciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dönerci Hasan usta 2018-11-02 20:19:42

Tepki olmasa hayvanda demeyeyim bu mahlukata salınıyor sizin adaletiniz bumu bunun gibi daha nice iyicene içine etmeye başladınız.Allahicc unutmayın sakın sakın yoksa hesabını veremezsiniz.

Avatar
Vatanperver 2018-11-03 00:35:27

Su uyur , düşman uyur “derdi “devlet olan uyumaz. Bu ve bunun gibi savcılar maalesef devleti değil kendilerini bitap düşürücü kararlara imza atıyorlar.

Avatar
mehmet 2018-11-03 03:51:56

böyle sapiklarin ALLAH belasini versin RABBİMİN laneti üzerinde olsun savci eğer bu şahsi sebest biraktiysa haber doğru ise bu savcida benim gözümde sapik pisliğin yaptiğiyla eş değerdir derhal savci için sorüşturma ve görevinden arz edilmesi lazim.

Avatar
Elli5 2018-11-03 07:55:53

bu mahlukun suçu idam onu salan savcinin da 15 yıl yatmasi lazim hangi kafa ile saliyor bu mahluku. Adalet yok memlekette cidden