banner388

Türkiye'nin güney sınırı yol geçen hanı

Suriyeli mültecilerin Türkiye sınırında bulunan duvarı hiç bir engele takılmadan merdivenlerle geçtiği video büyük yankı uyandırdı.

Türkiye'nin güney sınırı yol geçen hanı

Suriyeli mültecilerin Türkiye sınırında bulunan duvarı hiç bir engele takılmadan merdivenlerle geçtiği video büyük yankı uyandırdı.

06 Eylül 2018 Perşembe 09:32

Suriyeli mültecilerin Türkiye'nin sınır duvarını merdivenlerle geçerek ülkeye giriş yaptığı video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gündüz vakti hiç bir zorluk çekmeden onlarca mülteci sınır duvarını geçerek Türkiye tarafına geçti.

RESMİ BİR AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Suriyeli mültecilerin Türkiye sınırını elini kolunu sallayarak geçmesi ve bu anları cep telefonu kameraları ile kaydetmeleri büyük tepki çekti. Yapılan yorumlar arasında en dikkat çekenlerden birisi ise, "Bu adamlar bir merdivenle gündüz vakti Türkiye'ye girebiliyor ise, gece terörist grubunun girmesini önleyecek başka bir önlem var mı" oldu.

Yaşanan bu olay ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, gözler sınır güvenliği ile ilgili atılacak adımlara çevrildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
coşkun bey 2018-09-06 10:15:46

vah ülkem vaah

Avatar
vatandas 2018-09-06 10:27:06

vayy beee ülke ne hale geldii

Avatar
Burasıtürkiye 2018-09-06 11:33:06

Artık yeter bu insanların yüzünden biz üniversite mezunları iş bulamıyoruz ilk işsizligimize care bulun, bizim yiğit mehmetcigimiz onların ülkeleri için şehit olup şehirlerine dönüyorlar burda gencleri ellerini kollarını sallayarak dolanıyorlar samsun sahilinde artık onlar yüzünden ailecek gidemiyoruz SURIYE ERKEKLERI ASKERE ALINSIN tc vatandaşı olduysa askerlikte boynunun borcu olmalı bizim askerler nasıl gidiyorsa..

Avatar
..... 2018-09-06 13:55:39

gidecekler derken idlib te karıştı Allah sonumuzu hayretsin