banner388

TSK’dan son dakika açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada Afrin’de devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2668 olduğunu duyurdu.

TSK’dan son dakika açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada Afrin’de devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2668 olduğunu duyurdu.

04 Mart 2018 Pazar 19:04
TSK’dan son dakika açıklaması

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı harekatında Mehmetçiğin terör örgütü mensuplarına yönelik başlattığı operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada Afrin’de devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2668 olduğunu duyurdu.

TSK’dan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Harekâtın planlama ve icrasında sadece teröristler ve bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmakta olup, sivil/masum kişilerin ve çevrenin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmektedir. Hava Kuvvetleri, tarruz helikopterleri ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen operasyonlar neticesinde, 04 Mart 2018 tarihinde, müteakip harekât için önem taşıyan Şeyh Hadid Beldesi başta olmak üzere, Hacı Halil, Halilo, Kura, Aranda, Soğulcak ve Bafliun dahil 7 yerleşim yerinde kontrol sağlanmıştır. Ayrıca, son iki günde icra edilen operasyonlar sonucunda, Racu ve Cinderes’ten Afrin’e ulaşan karayolları da kontrol altına alınmıştır. İcra edilen bu operasyonlar sonucunda 56 terörist etkisiz hale getirilmiş, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2668’e ulaşmıştır. Zeytin Dalı Harekâtı planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir.”  

Son Güncelleme: 04.03.2018 19:53
Anahtar Kelimeler:
TskAfrin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.