banner388

'Tecavüz' Cevabı Geldi !

İsveç’in Dışişleri Bakanı Margot Wallström’ün sosyal medya hesabından attığı tweete reklam panosuyla cevap verildi.

'Tecavüz' Cevabı Geldi !

İsveç’in Dışişleri Bakanı Margot Wallström’ün sosyal medya hesabından attığı tweete reklam panosuyla cevap verildi.

19 Ağustos 2016 Cuma 14:49
'Tecavüz' Cevabı Geldi !

Atatürk Havalimanı’nın Dış Hatlar Terminali'nde olan 2 tane reklam panosuna Güneş Gazetesi’nden “Seyahat uyarısı: İsveç’in dünyaca en yüksek tecavüz oranı olan ülke olduğunu biliyor muydunuz?” yazısı konuldu. 

Türkiye’ye “15 yaşlarındaki küçük kızlaratecavüz yapılmasına izin verilmekte” karalaması yapan İsveç’e reklamlı bir şekilde cevap verildi. İsveç’in Dışişleri Bakanı olan Margot Wallström’ün atmış olduğu tweette, "Türkiye’de 15 yaşının altında olan çocukların cinsel ilişkiye girmelerine izin vermesine dair karar iptal edilmeli. Çocuklar şiddet ile cinsel istismara karşı daha fazla korunmaları gerekir" demesinden sonra ilk tepki Güneş Gazetesi'nden geldi. Atatürk Havalimanı’nın Dış Hatlar Terminali salonunda yer alan 2 adet reklam panosuna “Seyahat uyarısı: İsveç’in dünyaca en yüksek tecavüz oranı olan ülke olduğunu biliyor muydunuz?” yazısı konuldu. Dün akşam koyulan reklamlar, yolcuların yoğun geçtiği noktalara yerleştirildi.

Güneş Gazetesi'nin bu reklama ne kadar ödediği bilinmezken, reklam Türk yolculardan güzel yorumlar aldı.

Son Güncelleme: 19.08.2016 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.