banner388
banner390
banner410
banner408

Taşerona kadro çalışmalarında sona gelindi

Taşerona kadro konusunda beklenen açıklama Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir’den geldi. Özdemir, çalışmalarda sona gelindiğini dile getirdi.

banner269

Taşerona kadro çalışmalarında sona gelindi

Taşerona kadro konusunda beklenen açıklama Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir’den geldi. Özdemir, çalışmalarda sona gelindiğini dile getirdi.

15 Haziran 2017 Perşembe 17:11
Taşerona kadro çalışmalarında sona gelindi

Taşerona kadro çalışmaları hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Henüz çalışma takvimine almadık” demişti.


Bu açıklamaların konuşan Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, taşeron işçilerin kadro çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.


Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir sendikanın düzenlediği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, “4 yıl önce taşeron işçinin yüzüne kimse bakmazken, izinleri iptal edilirken, kıdem tazminatları girdi çıktı yapılıp silinirken, kimse bizleri adam yerine dahi koymazken şimdi sabah akşam taşeron konusu gündeme geliyor. Yaptığımız mücadelenin artık sonuna geldik. Pes etmek yok sonunda biz bu kadroyu alacağız başka çaresi yok. Öylede alacağız böylede bu kadroyu alacağız” dedi


“TAŞERON KADROYU HAK EDİYOR”

Halil Özdemir taşeron işçilerin kadroyu hak ettiğini belirterek, “Biz anamızın ak sütü gibi bu kadroyu hak ettik. Üzerimize düşen görevi yaptık. Şimdide kadro istiyoruz ama adam gibi kadro. Özel Sözleşmeli Personel statüsü gibi ne olduğu belli olmayan oyuncak işlerden değil. ya işçi kadrosu yada 657 memur kadrosu istiyoruz. Taşeronlar artık ileriye dönük hayal kurabilir, evlenebilir bir araba alabilir. Şuan hiç kimse hayal dahi kuramıyor. 'Yarın ne olacağım, maaşım kaç lira olacak? Şirket değişince benim halim ne olacak?' endişelerine kapılmayacak. İnşallah kadroyla bunlara çözüm bulacağız. Kesinlikle hayal kırıklığına kapılmayın bu işin peşini bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.06.2017 17:19
Anahtar Kelimeler:
Taşeron
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2017-06-15 17:56:09

Allah senden Razı olsun sayın Halil özdemir bey Ne olursa senden olur tek güvencemiz sizsiniz tekrardan çok TESK ederiz Allah razı olsun Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah Hizmet iş genel sendikası...ha bu arada 2018,e kadar kadro gelmezse eğer taşoron firmalar yeni yılda birçok çalışanı işçiyi işten çıkartacak buda bilgilerinize TESK Saygılar sunarım Hayırlı Ramazanlar Hayırlı iftarlar.......

Avatar
Murat uyar 2017-06-15 18:31:07

VAllahi bu taşeron hükümet yöneticilerinden hiç umudumuz yok

Avatar
Ahmet 2017-06-15 21:47:03

InşAllah dliriz.

Avatar
Taşören le re hiç bir zaman kadro gelmez anca mezarda istedikleri zaman bir gecede yasa çıkıyor ama taşören lerim bir türlü çıkmıyor oyalama taktiği anca mezarda bizim bildiğimiz söz şeref namustur hala bir şey yokkk 2017-06-15 23:07:23

Uğur ibiş