banner388
banner390
banner410
banner408

Taşerona kadro başka bahara kaldı!

Bugün toplanan Bakanlar Kurulunun ardından Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan taşerona kadro ile ilgili açıklama geldi.

banner269

Taşerona kadro başka bahara kaldı!

Bugün toplanan Bakanlar Kurulunun ardından Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan taşerona kadro ile ilgili açıklama geldi.

04 Aralık 2017 Pazartesi 16:51
Taşerona kadro başka bahara kaldı!

Milyonlarca taşeron işçi, 4 Aralık pazartesi günü toplanan Bakanlar Kurulu sonrasında yapılacak açıklamalara odaklanmıştı. Ancak Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan gelen açıklama taşeron işçileri sevindirmedi.


Taşerona kadro konusunda hükümet cephesinden geçen hafta boyunca çalışmaların tamamlandığı yönünde açıklamalar gelmişti. Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında bugün toplanan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan açıklama geldi. Bozdağ, konu ile ilgili olarak, "Taşeron konusu eli kulağında dersek yanlış olmaz. Çalışmalar tamamlanmış durumda. Bu hafta Bakanlar Kurulu'na gelmedi ama önümüzdeki Bakanlar Kurulu'na gelebilir. Bütçe görüşmelerinden sonra parlamentoya gelecek" ifadelerini kullandı.


Bu açıklama ile birlikte taşeron işçilerinin kadro beklentisi bir sonraki Bakanlar Kurulu toplantısına kaldı. Tepki çeken bir diğer konu ise, çalışmaların tamamlandığı yönünde açıklama gelmesine rağmen taşeron çalışanların oyalanmaya devam edilmesi oldu.

Son Güncelleme: 04.12.2017 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.kemal Sertkaya 2017-12-04 18:01:20

Siz izin yapacak işiniz çok olduğu için bize sıra gelmez

Avatar
birel 2017-12-04 20:58:59

puhahahah gül gül öldüm :))) umut kötü şey..

Avatar
yorum 2017-12-05 10:31:41

kadro zırhına bürünecek insanların yüzde 40 işe gelmeden maaş alacakları günleri hayel ediyor. belediyeler bazı kamu kuruluşlarında işe gelmeyen mafya tipli ,arkalarında dayıları olan adamlar işe gelmeden emekli oluyor.. sözleşmeli olması maaşında 1800tl olması yeterli.. Adam taşeron işçisi iken işe gelmiyor. kadro alınca hiç gelmeyecek.. maaşlar düzelsin. iki maaş yılda ikramiye verilsin yeterç

Avatar
Samsun55 2017-12-04 23:29:51

Böyle bişey olamaz taşeron işciler ne ümitlerle bekliyor bu haberleri bir sürü gereksiz işlerle ugrasılanacığına taşeron işçilerinin yüzünü güldürün daha fazla oyalamayın bu işcıleri.