banner388

Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı yapacak

Tarım Kredi Kooperatifleri resmi adresi tarafından yapılan açıklamada Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapılacağını açıkladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı yapacak

Tarım Kredi Kooperatifleri resmi adresi tarafından yapılan açıklamada Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapılacağını açıkladı.

27 Eylül 2021 Pazartesi 20:37
Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı yapacak

ADAYLAR İÇİN GEREKEN ŞARTLAR

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2. Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,
3. 03.08.2021 tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak, (03.08.1991 ve daha sonra doğanlar müracaat edebilirler.)
4. Erkeklerde askerlikle ilişkisi olmamak veya tecilli olmak,
5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
6. Taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya altı ay ya da daha fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, hileli iflas, sahtecilik, zimmet, irtikap, rüşvet gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı fiiller, görevi kötüye kullanma, güveni kötüye kullanma, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma, terör eylemlerine katılma ve bu gibi eylemleri tahrik ve teşvik suçları ile kamunun sağlığına ve kamu güvenine karşı işlenen suçlardan biriyle hüküm giymiş olmamak,
7. Görevini yapmaya mani akli ve bedeni hastalığı bulunmamak,
8. Yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek.

KPPS'DEN 60 PUAN ALMAK ŞART

-ÖSYM tarafından yapılmış olan 2020-KPSS (Lisans) veya 2021-KPSS (Lisans) sınavlarının herhangi birinin, KPSS-P3 puan türünden en az 60 puan almış olması başvuru için gereken şartlar arasında kabul edilmekte.

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN 1 EKİM

Yapılan açıklamada "Başvurular 01.10.2021 tarihi mesai saati (18.00) sonunda sona ereceğinden, adayların elektronik ortamda meydana gelebilecek veya oluşabilecek diğer aksaklıkları göz önüne alarak, başvurularını son güne bırakmamaları gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURULAR İNTERTNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Yapılan açıklamada başvuruların Tarım Kredi Kooperatfileri internet sitesinden yapılacağı bilgisi aktarıldı.

Detaylar için --- https://www.tarimkredi.org.tr/gundem/duyurular/sivas-ve-malatya-bolge-birlikleri-kooperatif-gorevlisi-ve-ziraat-muhendisi-alim-%C4%B1lani/

Anahtar Kelimeler:
Iş IlanıTarım Kredi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf 2021-09-29 10:58:01

Allah tarım kredi koparatifin belasını versin cifciyi sömüren bi kurum bizi yok eti Allah sizleri yok etsin

Avatar
Çarşambalı 2021-10-05 00:18:54

Tarım kredi kooperatiflerini destekliyor her yer de açılmasını istiyoruz millete daha uygun fiyatlar ile hizmet sunulmasını takdir ediyoruz