banner388

Sürücüler dikkat! Ceza yazılmaya başlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, İstanbul'da EDS'nin yeni düzenlemelerin ardından tekrar aktif hale geldiğini açıkladı.

Sürücüler dikkat! Ceza yazılmaya başlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, İstanbul'da EDS'nin yeni düzenlemelerin ardından tekrar aktif hale geldiğini açıkladı.

15 Şubat 2018 Perşembe 11:11
Sürücüler dikkat! Ceza yazılmaya başlandı

İstanbul'da araç sürücülerinin artık çok daha fazla dikkatli olması gerekecek. Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) yeni eklemeler ve düzenlemeler ile birlikte yeniden faaliyete geçirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, düzenleme ile ilgili açıklamada bulundu.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İstanbul Elektronik Denetleme Sistemleri yeni eklemelerle birlikte revize edilerek faaliyete geçirildi.

Karayollarında can ve mal güvenliğini sağlamak, düzenli ve güvenli trafik akışını temin etmek amacıyla İstanbul il genelinde bulunan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) yeni yayımlanan usul ve esaslara göre sisteme yeni eklemeler de yapılarak revize edildi.

Bu kapsamda EDS’lerde; Kırmızı Işık, Ortalama Hız, Park, Emniyet Şeridi, Tramvay Yolu, Ters Yön, Yaya Yolu, Ofset Taralı Alan, Dönüş Yasağı ve Mobil İhlal Tespit Sistemi olmak üzere toplam 455 adet ihlal tespit sistemi bulunmaktadır.

Trafik denetimlerinde aktif olarak kullanılmaya başlanılan sistemler ile ihlal yaptığı tespit edilen araç plakalarına Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmeye başlandı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Son Güncelleme: 15.02.2018 12:51
Anahtar Kelimeler:
EmniyetTrafikEDS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.