banner388

Sümeyye'nin yürek yakan dramı

Adıyaman’da yaşamını sürdüren 7 yaşındaki Sümeyye Işık, eğer göz ameliyatı olamazsa bir daha göremeyebilir.

Sümeyye'nin yürek yakan dramı

Adıyaman’da yaşamını sürdüren 7 yaşındaki Sümeyye Işık, eğer göz ameliyatı olamazsa bir daha göremeyebilir.

12 Temmuz 2016 Salı 22:45
Sümeyye'nin yürek yakan dramı

Doğduğundan itibaren göz şaşılığı ve miyop olan ve 7 yaşına kadar tedavi gören Adıyamanlı Abuzer ve Ayşegül Işık’ın 3 çocuğundan biri olan Sümeyye Işık, hastalığının her geçen gün daha da ilerlemesi yüzünden daha fazla görme kaybı yaşıyor. Malatya, Adıyaman, Gazinatep’te yer alan farklı farklı hastanelere ailesi tarafından götürülerek tedavi altına alınan Sümeyye Işık, İstanbul’da bulunan bir hastaneye sevk oldu. İstanbul’a, sevk edilen Sümeyye Işık, burada tedavi altına alınarak ameliyat edilmesi gerektiği bildirildi. Maddi zorluklardan dolayı ameliyatı bir türlü yapılamayan Sümeyye Işık, tekrardan Adıyaman’a evine dönüş yaptı. En kısa zamanda ameliyat olması gereken Sümeyye Işık, ve ailesi hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor.
Gözyaşlarıyla yardım isteyen Sümeyye Işık’ın annesi Ayşegül Işık, “ Çocuğum doğduğundan beri bu hastalıkla savaşıyor. Maddi yetersizliklerden dolayı istenilen ameliyatı gerçekleştiremiyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızdan ve ilimizin önde gelenlerinin yardımlarını bekliyoruz. Yardım için Adıyaman Valiliği’ne bugün dilekçe verdim. Umut ediyorum ki yardım dilekçem olumlu dönüş yapılır ve çocuğumun ameliyatını yaptırabilirim” ifadelerine yer verdi.
Söz alan Sümeyye Işık ise, “ Hastalığımdan dolayı her geçen gün görme yetimi kaybediyorum. Allah aşkına birileri bana yardım etsin. Okulumu çok seviyorum ama görme sorunumdan dolayı başarılı olamıyorum. Okulda arkadaşlarım benimle hep dalga geçiyor. Şaş diyorlar, dört göz diyorlar bana. Beni bu durumdan ne olursunuz kurtarın. Adıyaman Valimiz Abdullah Erin’den yardım istiyorum” ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı Büro Tel: 0416 214 87 16 Nolu numaradan Ulaşabilirsiniz.
 
 

Son Güncelleme: 13.07.2016 16:03
Anahtar Kelimeler:
AmeliyatGözYardımSümeyye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Soykan 2016-07-12 22:56:13

Yardim bilgilerini niye paylasmiyorsunuz. Lutfen haber ile birlikte yardim nereye yapilabilir bu bilgileri paylasin...