banner388

Sosyal Medyayı Salladılar

Sosyal medya kullanıcıları bugün " sağlıkta mülakata hayır " sloganıyla deyim yerindeyse Twitter'ı salladı. 

Sosyal Medyayı Salladılar

Sosyal medya kullanıcıları bugün " sağlıkta mülakata hayır " sloganıyla deyim yerindeyse Twitter'ı salladı. 

15 Mayıs 2019 Çarşamba 00:03
Sosyal Medyayı Salladılar

Sosyal medya kullanıcıları bugun " sağlıkta mülakata hayır " sloganıyla deyim yerindeyse twitter'ı salladı. 

Kpss'ye girecek olan sağlık personeli adayları sosyal medya üzerinden mülakat uygulaması söylentisine yoğun olarak tepki veriyor. Mülakat kelimesinin, sağlık çalışanları için gündeme gelmemesi gerekn bir durum olduğunu belirten kullanıcılar, ilanların da hala yayınlanmamasına tepki gösteriyor. 

Mülakatlarda torpil olmasından korkan sağlık personeli adayları KPSS varken bu uygulamanın gereksizliğinden dert yandı. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci de konuyla ilgili olarak adaylara tam desteğini gösterdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kahveci, mülakata karşı olduklarını belirtti.

Sosyal Medyada ise #sağlıktamülakatahayır hashtagi ile atılan bazı tweetler şöyle;

Son Güncelleme: 15.05.2019 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şenol 2019-05-15 10:09:16

kpss den az puan ile atanma şansın olsun herkes atama olduğu için sağlık bölümünü okusun sonra mülakat olmasın turizmciler ne yapsın 90 puan artı mülakat artı sağlam torpil turizm kültür müdürlüğüne girebilmek için sonuç turizm okuyanların hiç biri turizm kültür bakanlığında çalışamıyor neden kimse o kadar puan alamıyor

Avatar
Canik55 2019-05-15 10:48:43

Terörist ,hain ,kalleş ,ehliyetsiz, tembel ,kifayetsiz kişileri ayıklayacak bir sistem lazım,baştan ayıklayamadığın bu tipler sonra kene gibi yapışıyor.Ya meslek içi disiplin sıkılaşacak herkes de buna razı olacak ,o zaman mülakat olmamalı bunun bir çaresi sözleşmelilik o da çözüm üretmiyor.Sıkı bir disiplinle bu sorun çözülebilir belki ama o da zor