banner388
banner390
banner410
banner408

Son Dakika! Tüm okullar korona virüsü nedeniyle tatil !

Cumhurbaşkanı sözcüsü açıkladı.

banner269

Son Dakika! Tüm okullar korona virüsü nedeniyle tatil !

Cumhurbaşkanı sözcüsü açıkladı.

12 Mart 2020 Perşembe 19:29
Son Dakika! Tüm okullar korona virüsü nedeniyle tatil !


ÜNİVERSİTELER 3 HAFTA, OKULLAR 1 HAFTA TATİL

Erdoğan'ın başkanlık ettiği 'corona virüs Toplantısı' 'nın ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan korona virüsü hakkında açıklamalar geldi. Kalın: " İlk, orta ve liseler, 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edilecek. Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi. Üniversiteler 16 Mart'ta 3 hafta tatil edilecek." dedi.

Kalın, toplantıya ilişkin şunları söyledi:

"SPOR MÜSABAKALARI SEYİRCİSİZ OYNANACAK"

Korona virüse karşı alınacak önlemler değerlendirildi. Bugüne kadar etkin bir mücadele verdik. Bu süreci hep beraber atlatmamız önemlidir. Vatandaşlar paniğe kapılmasın. Sorun küresel ama mücadele ulusal. İlgili kurumlarımızın tavsiyelerinin dikkate alınması önemlidir. İlk, orta ve liseler, 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edilecek. Üniversiteler 16 Mart'ta 3 haftalık tatil edilecek. Tatilin nasıl koordine edileceğini YÖK ayarlayacak. Spor müsabakaları uzmanların yaptığı tavsiyeler çerçevesinde Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacak. Devamında çocuklarımız okula gitmeden evden internet ve televizyondan devam edecekler.
Kaynak: Milliyet

Son Güncelleme: 12.03.2020 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aaa 2020-03-13 07:29:00

zaten düzgün eğitim yok, size tavsite açın bir televizyon kanalı, ilkokul veya ortaokuldan sonra öğrenciler artık eğitimini o kanalda ders anlatan öğretmenden alsın,
zaten şişmiş sınıflarda eğitim veriyorsunuz, öğretmen kitap gibi okuyup geçiyor, öğrencilerle ilgilenecek kadar vaktide yok, sadece saatini dolduruyor.
açın bi tv kanalı, bak bi sürü personel ve binadanda tasarruf sağlarsınız.. gerisini merkezi sınav.