banner388

Şırnak Valiliğinden göçük açıklaması

Şırnak’ta 6 işçinin ölümüne neden olan göçük sonrası Şırnak Valiliği açıklama yaptı.

Şırnak Valiliğinden göçük açıklaması

Şırnak’ta 6 işçinin ölümüne neden olan göçük sonrası Şırnak Valiliği açıklama yaptı.

17 Ekim 2017 Salı 19:26
Şırnak Valiliğinden göçük açıklaması

Yaşanan göçük sonrası 6 işçinin hayatını kaybettiğini 1 işçiyi ise kurtarma çalışmalarının sürdüğünün aktarıldığı açıklamada, "İlimiz merkez-Cizre karayolu üzerinde bulunan 1 nolu kömür ocağında bugün saat 14.30 sıralarında meydana gelen heyelan neticesinde göçük altında kalan 6 vatandaşımız vefat etmiş, 1 vatandaşımız ise ağır yaralanmıştır. Göçük altında kalan 1 vatandaşımızın arama- kurtarma çalışmaları ise devam etmektedir" denildi.

"Söz konusu alan 2013 yılında üretime kapatılmıştır"

Açıklamada, söz konusu alanın 2013 yılında üretime kapatıldığı belirtilerek, "Söz konusu alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 2013 yılında üretime kapatılmış bir alandır. Ruhsatsız olarak kömür çıkarma faaliyeti esnasında meydana gelen üzücü olayla ilgili olarak adli mercilerce hem iş güvenliği hem de terör örgütü ile bağlantıları yönüyle çok kapsamlı bir soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi

Son Güncelleme: 18.10.2017 15:24
Anahtar Kelimeler:
şırnakMadenGöçük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.