banner388
banner390
banner410
banner408

Sinop Şehit Polisine Ağlıyor

Cumartesi gecesi İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısında şehit olan polislerden birinin Sinoplu olduğu ortaya çıktı. 

banner269

Sinop Şehit Polisine Ağlıyor

Cumartesi gecesi İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısında şehit olan polislerden birinin Sinoplu olduğu ortaya çıktı. 

12 Aralık 2016 Pazartesi 11:40
Sinop Şehit Polisine Ağlıyor

10 Aralık gecesi İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında 30'u polis memuru 39 kişi hayatını kaybederken, 155 kişi de yaralanmıştı. Şehit olan polislerden birinin Sinop Durağan ilçesi nüfusuna kayıtlı Hakan Tanrıkulu olduğu belirlendi. Şehidin ailesinin Sinop'un Durağan ilçesi Merkez Mahallesi Adliye Lojmanlarında ikamet ettiği ve Hakan Tanrıkulu'nun İstanbul'da çevik kuvvet polisi olarak görev yaptığı öğrenildi. 

23 yaşındaki 3 yıllık polis memuru Hakan Tanrıkulu'nun şehit olduğu haberi alan aile adeta yıkıldı. Bekar olduğu öğrenilen Hakan Tanrıkulu'nun cenazesi bugün toprağa verilecek.

Şehit polis memuru 23 yaşındaki Hakan Tanrıkulu için Durağan’da cenaze töreni düzenlendi. Şehidin cenazesine; Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcı Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Nazim Maviş, CHP Milletvekili Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, şehidin yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.
Durağan Merkez İsmail Bey Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı son yolculuğuna uğurlandı.
 

Son Güncelleme: 12.12.2016 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.