banner388

Sıcaklar vantilatör satışlarını patlattı

Aşırı sıcakların etkili olduğu Adana'da vantilatör satışları patladı.

Sıcaklar vantilatör satışlarını patlattı

Aşırı sıcakların etkili olduğu Adana'da vantilatör satışları patladı.

26 Haziran 2016 Pazar 11:21
Sıcaklar vantilatör satışlarını patlattı

Adana'da aşırı sıcak ve nemli havadan dolayı zor günler geçiren vatandaşlar, çareyi yayla ya da denize gitmekte buldu. Kentte kalanlar ise serinlemek için farklı yöntemler deniyor. Maddi durumu iyi olanlar klima alırken, maddi sıkıntı yaşayanlar ise vantilatörleri tercih ediyor. Vantilatör satıcıları ise taleplerden oldukça memnun kaldıklarını bildirdi.
Vantilatör bayisi sahibi Kemal İnci, sıcaklarla birlikte satışların arttığını belirterek, "İnsanların alım gücü klimaya yetmediği için vantilatörleri tercih ediyor. Fiyatlar klimaya göre çok uygun. Ama geçen sene ile bu sene arasında fiyat farkı yaşanmadı. Fiyatlar 50 ile 500 lira arasında değişiklik gösteriyor. Ama bu 500 lira kimseyi korkutmasın. Ortalama 100 ile 150 lira arasında çok çok kaliteli vantilatör alınabilir" ifadelerini kullandı.
Satışlar hakkında da bilgi aktaran İnci, "Hafta içi günlük aşağı yukarı 50 adet satışımız var. Hafta sonu bu rakam yükseliyor. Günlük ortalama 100 ile 150 adet arasında satış yapıyoruz. Bu da bizi sevindiriyor" şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
AdanaSıcaklarVantilatör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.