banner388

SGK 400 Denetmen Yardımcısı Alımı Yapacak

SGK 400 denetmen yardımcısı alımı için bir ilan yayımladı. 

SGK 400 Denetmen Yardımcısı Alımı Yapacak

SGK 400 denetmen yardımcısı alımı için bir ilan yayımladı. 

24 Mayıs 2019 Cuma 19:37
SGK 400 Denetmen Yardımcısı Alımı Yapacak

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ilana göre denetmen yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere farklı bölümlerden mezun olan adaylar arasından KPSS puanı da dikkate alınarak 400 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

KPSS ŞARTI

350 Denetmen Yardımcısı alınacağı bildirilen ilanda başvuracak adaların 2017 ve 2018 yılında yapılan sınavdan KPSS P23,  KPSS P40 , KPSS P42  ve KPSS P47 puan türlerinin birinden en en az 75 almış olması gerekiyor.

50 denetmen yardımcısı alımı için için ise 2017 ve 2018 yılında yapılan sınavdan KPSS P13 puan türünden en az 75 almış olmak gerekiyor.

MEZUNİYET  ŞARTI

350 denetmen yardımcısı alımı için adaylara, "En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kuramlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme, bankacılık, sigortacılık fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak." şartı koşuldu.

50 denetmen yardımcısı için ise adaylara, "En az 4 yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kuramlarının matematik, istatistik ve aktücrva bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak." şartı koşuldu.

Başvurular 10 Haziran'da başlayacak.

Anahtar Kelimeler:
SgkIş IlanıEleman Alımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.