banner388
banner390
banner410
banner408

Şehit ikramiyesine haciz başlatan avukata şok!

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı harekatında şehit düşen Musa Özalkan'a haciz başlatan avukata suç duyurusu.

banner269

Şehit ikramiyesine haciz başlatan avukata şok!

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı harekatında şehit düşen Musa Özalkan'a haciz başlatan avukata suç duyurusu.

12 Şubat 2018 Pazartesi 21:17
Şehit ikramiyesine haciz başlatan avukata şok!

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı harekatında şehit düşen Musa Özalkan'ın hak ettiği emekli ikramiyesi ve aracına haciz talebinde bulunan avukat hakkında Adalet Bakanlığı suç duyurusunda bulundu. Adalet Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Musa Özalkan hakkında haciz işlemi başlatıldığına yönelik yer alan haberlerin ardından gerekli inceleme ve araştırmalar yapılmıştır. Bu kapsamda şehit olduğunu bildiği halde Özalkan'ın şehit düşmesinden bir gün sonra emekli ikramiye alacağı ve araç üzerine haciz konulmasını talep eden Yozgat Barosuna kayıtlı Avukat Emine Gün hakkında İcra ve İflas Kanunu'nun 53 ve 82/9. maddeleri uyarınca Adalet Bakanlığı tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur. Ayrıca, haciz işlemiyle ilgili İcra Müdürlüğü personeli hakkında da inceleme başlatılmıştır” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet çakır 2018-02-13 17:01:37

edepsız kadın hangı yasaya güvenerek kıme sordunda bu vatan bu bayrak için can veren şehıdımızın varlıgına hacız getıriyorsun sen nesın şehit düşmanımı ayrıca o hacız memurlarıda görevden alınıp haklarında soruşturma açılmalı..

Avatar
Emin karagüzel 2018-02-13 17:41:38

Kimse kusura bakmasın avukat ve icra dairesi yasaların verdiği yetkiyi kullandılar sistem bu kadın avukat savunmasında yasaların dışına çıkmadım diyecek, Allah CC sehitimize rahmet eylesin.