banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlular caddeyi trafiğe kapattı!

Samsunlu bir vatandaşın Tekirdağ'daki trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından yüzlerce hemşehrisi kazanın yaşandığı caddeyi trafiğe kapattı.

banner269

Samsunlular caddeyi trafiğe kapattı!

Samsunlu bir vatandaşın Tekirdağ'daki trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından yüzlerce hemşehrisi kazanın yaşandığı caddeyi trafiğe kapattı.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 09:26
Samsunlular caddeyi trafiğe kapattı!

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Samsunlu 76 yaşındaki Halil Önder hayatını kaybetti. Önder'in Samsunlu hemşehrileri ve yakınları kazanın yaşandığı caddeyi trafiğe kapatarak eylem yaptılar. Öfkeli kalabalığı olay yerine gelen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer sakinleştirdi. 


Kaza ile ilgili edinilen bilgiye göre, Kapaklı ilçesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen 76 yaşındaki Halil Önder isimli vatandaş, seyir halindeki bir aracın altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.


Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken hayatını kaybeden Halil Önder'in Samsunlu yüzlerce hemşehrisi ve yakınları kazanın yaşandığı caddeyi trafiğe kapattı.


Öfkeli Samsunlular yoldan geçmek isteyen araçlara izin vermedi. Kısa sürede kaza yerine gelen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanlığı'na hız kesici ve önleyici kasislerin yapılması için talepte bulunduklarını ifade etti.


Kaymakam Yüzer kalabalığa yaptığı konuşmasında, "Öncelikli Halil Önder amcamızın ruhuna bir Fatiha okuyalım. Bugün yaşanan olaydan dolayı hepimiz üzüntülüyüz, başımız sağ olsun. Ama bugün burada yolu kapatarak bir başkalarının hakkına giriyor olası bir acil olayın aksamasına neden oluyoruz. Sizlerden bir hafta istiyorum, bir hafta sonra bu yolda önlem alınmamış olursa gelin hep beraber bu cadde kapama eylemini yapalım" dedi.


Kaymakam Mehmet Yüzer'in konuşması sonrasında cadde yeniden trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 16.08.2017 14:57
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTekirdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.