banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da acil toplanma alanları belirlendi

Samsun'da acil toplama alanları belirlendi. İlkadım ilçesinde belirlenen acil toplama alanları haberimizin devamında...

banner269

Samsun'da acil toplanma alanları belirlendi

Samsun'da acil toplama alanları belirlendi. İlkadım ilçesinde belirlenen acil toplama alanları haberimizin devamında...

14 Ocak 2020 Salı 17:07
Samsun'da acil toplanma alanları belirlendi

İlkadım Belediyesi ve Afet ve Acil Durum (AFAD) tarafından yapılan ortak çalışma ile İlkadım ilçesi genelinde acil toplanma alanları belirlendi.


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, acil durumlarda yaşanacak kayıpları en aza indirebilmek için tedbirlerin zamanında alınmasının hayati öneme sahip olduğunu vurguladı. Bu çerçevede İlkadım Belediyesi ve AFAD iş birliğinde yapılan çalışma ile İlkadım ilçesi genelinde acil toplanma alanları tespit edildi.

"HALKIMIZIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK GÖREVİMİZ"

Acil toplanma alanlarının bilinir olması için belediye ekiplerinin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Doğal afetler yaşandığı yerde maddi kayıpların yanı sıra can kayıplarına da neden olabiliyor. Bu kayıpları en aza indirmek hatta tamamen ortadan kaldırmak bilinçli çalışmalar ve önlemlerle mümkün. Bu önlemlerin alınmasında yerel yönetimlere büyük işler düştüğünü düşünüyoruz. Bu nedenle AFAD ile birlikte yürüttüğümüz çalışma sonucunda ilçemizde acil toplanma alanlarını belirleyerek hazırladığımız tabelaları bu alanlara astık. Böylece vatandaşlarımız acil bir durumda bir araya gelebilecekler ve bizlerde gerekli yardımları en hızlı şekilde ulaştırma imkanı bulacağız. Vatandaşımızın güvenliğini ön planda tutan çalışmalarda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçlıyoruz ve halkımızın bu konuda daha duyarlı ve bilinçli olmasını talep ediyoruz” dedi.

İLKADIM'DA ACİL TOPLANMA ALANLARI

İlkadım Belediyesi tarafından ilçe genelinde belirlenen acil toplanma alanları AFAD İl Müdürlüğüne bildirilerek vatandaşların E-Devlet üzerinden acil toplanma alanları adreslerine ulaşabilmeleri sağlanıyor. Ayrıca İlkadım Belediyesi tarafından hazırlanan tabelalar acil toplanma alanlarına asılarak halkın toplanma alanlarını öğrenmesi sağlanıyor. İlkadım’da belirlenen acil toplanma alanları ise şu şekilde: Cedit Mahallesi Gençlik Caddesi Parkı, Kılıçdede Mahallesi Gazi Parkı, Uğur Mumcu Parkı, Yıldıray Çınar Parkı, Şehit Murat Uzun Parkı, Adalet Parkı, Salim Ayla Parkı, Karadeniz Parkı, Nuri Çerit Parkı, İlyasköy Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Derebahçe Mahallesi Trafik Eğitim Parkı, Selahiye Mahallesi 30 Ağustos Parkı, Kalkancı Mahallesi Karasamsun Spor Parkı ve 19 Mayıs Mahallesi Şehit Erhan Pekel Parkı.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunAfad
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dasdsads 2020-01-15 01:07:41

bu alanlar yetersiz sadece bahçelievler de en az 10bin kişi var, bu binalar insanların üstüne yıkılır, hesap verirler.