banner388

Sahte rapor operasyonu: 7 tutuklama

Niğde merkezli 8 ilde düzenlenen sahte rapor operasyonunda adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 7’si tutuklandı.

Sahte rapor operasyonu: 7 tutuklama

Niğde merkezli 8 ilde düzenlenen sahte rapor operasyonunda adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 7’si tutuklandı.

06 Kasım 2018 Salı 11:27
Sahte rapor operasyonu: 7 tutuklama

Niğde'de usulsüz ve sahte raporla engelli maaşı alan kişilere yönelik 8 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 7’si tutuklandı.
 
Niğde Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından 2 Kasım'da Niğde merkezli, Hatay, İstanbul, İzmir, Samsun, Erzincan, Adana ve Osmaniye'de 46 adrese eş zamanlı 'Engel-Sizsiniz' adı verilen operasyon gerçekleştirdi. 

Operasyonda, usulsüz ve sahte rapor alarak emekli olduğu, engelli, bakım maaşı aldığı iddia edilen 39 kişi gözaltına alındı. 31 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 8 kişi adliyeye sevk edildi. 

Adliyeye sevk edilen 8 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikret 2018-11-06 13:50:56

Beli ağrıyan engelli, dişi ağrıyan engelli, engelli dediğin görme engeli olur hayatını tek başına idame ettiremeyen olur anlarsınız. Kamu kurumlarında bakıyorsun AVM'de geziyor tozuyor engelini hissetmiyor ama iş yerine gelince engelliler. Sapa sağlam insanlar engelli olarak atanıp maaş alıyor üstelik diğerlerinin yarısı kadar çalışmadan. Ondan muaf bundan muaf onu yapmaz bunu yapmaz ama maaş çekmeye gezmeye tozmaya geldi mi maşAllah. Allah'a havale.