banner388

Polislerden kaçan mahkum vurularak yakalandı

Ordu'da polis ekipleri tarafından sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada hastaneden kaçmaya çalışan şahıs vurularak yakalandı. Kafasından vurularak yaralanan şahıs Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polislerden kaçan mahkum vurularak yakalandı

Ordu'da polis ekipleri tarafından sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada hastaneden kaçmaya çalışan şahıs vurularak yakalandı. Kafasından vurularak yaralanan şahıs Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

14 Ocak 2019 Pazartesi 16:47
Polislerden kaçan mahkum vurularak yakalandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde 3 ayrı suçtan aranan ve tutuklanan şahıs, polis ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Ünye Devlet Hastanesine götürüldü. Hastaneden kaçmaya çalışan 27 yaşındaki Muhammet G. isimli şahıs vurularak etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli cezaevine teslimi öncesi Ünye Devlet Hastanesinden gerekli doktor raporu alınması sonrası hastaneden çıkışta yanında bulunan iki polis memurunu itekleyerek, koşar vaziyette devlet sahil yoluna kaçtı. Peşinden takip eden infaz ekibi görevlisi polis memuru, kaçan zanlının ayaklarına doğru 1 el ateş etti. Polis ekiplerinin ve şahsın koşar vaziyette olması, sahil yolunun yoğun trafiği gibi nedenlerle polis ekiplerinin ateş etmesi sonucu firari şahıs yaralandı. 

Başından yaralanan Muhammet G., Ünye Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Şahsın yoğun bakımda tedavisi sürerken savcılık olay yerinde incelemelerde bulundu. Şüpheli şahsı vuran polis memuru da gözaltına alındı. 

Olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 14.01.2019 16:49
Anahtar Kelimeler:
SamsunMahkumünyeOrdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin 2019-01-14 17:23:26

devletin polisine jandarmasına silah ver silahı burda kullanmayacakta nerde kullanacak bunasıl iş anlamış değilim görevli polis memurunu gözaltına almak nedemek

Avatar
Vatanperver 2019-01-14 17:14:36

Zavallı polisim benim vurmasa sen mi yardım ettin , vursa gözaltına alınıp ifade ne garip bir ülke , bizim ülkemizde cezalar caydırıcı olmadan kimse suç ve suçlunun önüne geçemez.

Avatar
Headshot 2019-01-14 17:05:57

İstese kafadan vuramazdı

Avatar
murat 2019-01-14 19:18:27

bence polis dogrusunu yapmıs o silah onlara süs diye verilmedi .. o mahkum kacsa elinden kacırdılar dicekler bence yanlıs polıs göz altına alınmaması gerekır

Avatar
canik 2019-01-14 23:00:23

salinlan polisi devletin verdigi silahla devletin yakaladigi bir sucluya zalime gerektigi gibi müdahale etmiş . devlet kendi cocuklarini yemekten vaz gecsin artik

Avatar
vszgn 2019-01-14 23:20:23

Kacak sucluya cicek atacak degilya adam mermi atacak niye goz alti bu kadar sacma kanun mu olur ?

Avatar
erol 2019-01-15 11:32:40

yaşam hakkını elinden alamazsın kimseyi vurma hakkına sahip degilsin sana ateş etmiyorki sen vuruyorsun mahkumda olsa insan

Misafir Avatar
tarhan 2019-01-15 13:54:01 @erol

polis görevini yapmış. başka türlü nasıl durduracaktı o mahkumu. ayağına ateş etmiş ortam koşullarında başına gelmiş. Polis bilerek başına nışan alacak kadar manyak değildir. Hadi diyelim mahkum kaçtı. Malum günümüzde yokluk açlıktan ne suçlar işleniyor kimbilir hangi suça karışacaktı kaçakken kimlerin başını yakacaktı. o ihtimali de düşün.

Beğenmedim! (0)
Avatar
dsddd 2019-01-14 18:23:51

ben o adamın yerinde olsam, elime silah alır polis avlamaya çıkardım, teksasmı olm burası, yasa kimin yaşayip kimin öleceğine karar vermez, ben veriyorum dersen, sanada bir karar verilir.